in Firefox, www

Internet Explorer 8 klarer Acid2-test! (OPDATERET)

Tilføjet 27-12-07 15:43: Både Opera 9 og Safari 3 kan nu klare testen igen. Det tyder på at det var et problem med testen. Jeg har tilføjet nye screenshots. Se til sidst i dette indlæg.

Oprindeligt indlæg:

Der er gode nyheder for webudviklere! Holdet bag Internet Explorer har formået at få IE8 til at klarer den famøse Acid2-test.

Acid2 er en test af hvor godt en browser overholder webstandarderne. Indtil nu er det kun Opera 9 og Safari 2 og 3 som har klaret denne test perfekt. Firefox 3 skulle kunne klare testen, men den nuværende Firefox 2 gør ikke.

Det er rigtig gode nyheder at IE8 nu klarer denne test, det giver et håb om at vi engang i fremtiden kan få færre problemer med websites som ikke fungerer i forskellige browsere. Så, godt gået Microsoft!

Jeg nævnte tidligere at Opera 9 og safari 2 og 3 kan klare testen, og det er da i hvertfald også hvad jeg har hørt. I forbindelse med nyheden om IE8, prøvede jeg Acid2-testen i de forskellige browsere jeg har installeret (Firefox 2, Opera 9, Safari 3 og Internet Explorer 7).
Resultaterne ses her under:

Firefox 2 Acid2-test Opera 9 Acid2 Safari 3 Acid2 Internet Explorer 7 Acid2-test

Her er hvordan det burde se ud.

Som det tydeligt ses på billederne har IE7 store problemer, Firefox 2 er tæt på mens Safari 3 og Opera 9… også har problemer! jeg ved ikke hvad der er sket, jeg har prøvet at gennemføre testen flere gange med de to browsere, og resultatet er altid det samme. Det er meget mystisk. De burde klare testen, men som det ses har de det samme problem. Det at de har det samme problem, kan selvfølgelig indikere at der er noget galt med testsiden. Jeg må nok hellere prøve igen senere.

Tilføjet 27-12-07 15:43:
Her er lige et par screenshots af Safari 3 og Opera 9, som klarer testen.
Safari 3 Acid2 - ny Opera 9 Acid2 - ny

  1. Ja, Peter, det undre også mig meget. Jeg mener nemlig også at jeg har prøvet testen med Opera, hvor den klarede det.

Comments are closed.