in Underholdning, Verden udenfor

Hvordan lød Foghs stemme?

Som bekendt er der i dag folketingsvalg. Jeg har fået afgivet min stemme, og det samme har landets partiledere. Sidstnævnte har medierne selvfølgelig været meget optaget af (af uvisse årsager vrimlede det ikke med journalister da jeg skulle stemme – jeg er lidt skuffet). En DR-journalist mente at det ville være rigtig interessant, at høre hvordan det lød, da Anders Fogh Rasmussen puttede sin stemmeseddel i spanden.

fogh.jpg

Se hele indslaget på DR Update.

  1. Fedt at svensk tv (svt) også er interesserede i hvordan den kære hr. Foghs stemme lyder.. Måske hvisker den hvad han har stemt? Ja, for sandsynligheden for at han har stemt på sig selv er jo ærligt talt minimal..! Må man egentlig det? For hvis man ikke må det er min ironi jo lidt faldet til jorden :D

  2. Han har i hvert fald stemt på sit eget parti, Venstre. Han nikker, da journalisten fra DR spørger om det blev venstre.

    Gad vide om han tror, at stemmen lige siger “jeg er på venstre”, inden den ryger ned i spanden?

  3. Jeg tror næsten at det må være en journalistpraktikant de har sendt derud. Han spurgte Fogh om han var i tvivl om hvad han skulle stemme på… Helt ærligt, hvad fanden tror du selv…?

  4. Jah. Anders Fogh har stemt på Helle Thorning Schmidt, tror i ikk? Jeg troede ikke, at DR (eller deres medarbejdere) kunne blive meget værre…

  5. Jeg tror forresten nok at man må stemme på sig selv. Der er vel kke de store muligheder for at tjekke det. Stemmesedlerne er anonyme så vidt jeg husker.

Comments are closed.