in Underholdning, www

Hulu er sejt!

For nogle dage siden fik jeg en mail fra Hulu. De havde lukket mig ind i deres lukkede beta. Jeg har hørt meget godt om Hulu, og havde ret store forventninger.

Hulu er kort fortalt en online service, som lader brugerne se afsnit af TV-serier fra forskellige amerikanske TV-kanaler. Hulu er i øjeblikket i lukket beta, og brugere har ikke mulighed for at sende invitationer. Den eneste måde at få adgang, er ved, at registrere sin e-mail-adresse, hvorefter man på et eller andet tidspunkt får en invitation. Hulu er desuden begrænset, så kun brugere fra USA kan se videoerne. De har i hvert fald forsøgt. Jeg har tidligere blogget om hvordan man kan komme uden om denne blokering.

Nu har jeg så leget lidt med Hulu, og Wow! Hulu er hvad net-tv bør være! DR (og andre medier) kan virkelig lære noget af Hulu!
I modsætning til for eksempel DR’s net-tv, bruger Hulu flash-video, som gør at det er så cross-platform-venligt som det kan være. Det er altså ikke nødvendigt at følge en masse obskure trin, hvis du har valgt ikke at bruge Windows. Alt der kræves er Adobe’s Flash Player – hvilket måske også betragtes som obskur af nogle mennesker, men lad nu det ligge.

Hulu er gratis, og derfor er der selvfølgelig reklamer i videoerne. Det drejer sig om små 30-sekunders-klip, og jeg synes slet ikke at det er noget der genere. taget i betragtning hvad man får for de reklamer, synes jeg det er helt fair!

Alt i alt synes jeg altså at Hulu er et rigtig vellykket produkt, og som sagt mener jeg at det er noget som flere medier kan lære noget af. Så er der bare tilbage at håbe, at de så rent faktisk også gør det…

  1. Hej kan man også se det der tv hvis man ikke er på nettet?

Comments are closed.