in Underholdning, www

GTA IV Trailer

Ved midnat mellem d. 29 og d. 30. marts blev traileren til GTA IV tilgængelig på rockstargames.com/IV/ (siden var dog nede i nat).

GTA IV er den sjette spil i GTA serien. Dette må jo så betyde at Rockstar mener at GTA III, VC og SA var et spil. Hvis det er tilfældet synes jeg sgu at det er noget svineri at de har tvunget os til at betale tredobbelt pris for et spil… Hehe, ej men helt seriøst, jeg synes simpelthen det er for latterligt at spilfirmaer nummererer deres spil efter grafik engine… Det er jo meningsløst. Men anyway, traileren er her, og grafikken er flot! Så har det bare at komme til PC også!

18 Comments

 1. Jeg er så bare ved at have en frygt for at det muligvis er prerenderet, altså det de viser i traileren, for ellers kommer det til at tage noget af en maskine at køre det, måske endda så kraftigt, at man må anskaffe sig en PS3 (og jeg som ellers har holdt mig fra alle konsollerne, bortset fra PS1 :( ).

  Angående det der med grafik engine nummerering, så kunne man jo også tro at det er en trilogi, du ved GTA III ;), og ellers så kan man jo også lægge mærke til at de alle tre har været i hver sin tidsperiode, og har haft referencer til hinanden. F.eks. det at hovedpersonen fra GTA III, var med i GTA:SA som Catalinas kæreste :D

 2. (Leder efter edit knap)

  Okay, efter et kig på traileren i HD, må jeg indrømme at det ikke ser helt så godt ud, som da det var presset ned i det lille vindue, så en PC kunne nok køre det normalt i dag. En ting der bekymrer mig lidt, er dog at der ser ud til at være rimelig mange biler og peds, et sted, så det kunne godt gå hen at blive tungt :D

 3. Uanset om det re en trilogi eller ej, ændre det ikke på at VC var nr. 4, SA nr. 5 og dermed IV nr. 6 :). Men det var jo samme situation med Battlefield 2. det var jo også egentlig nr. 3 (eller deromkring)

  Der er nok ingen tvivl om at det kommer til at kræve en del, men det bliver også cool nok med et GTA-spil som går mere op i grafikken end de tidligere.

 4. PANIK!!! Alt dette snak om ps3, betyder det at spillet ikke kommer til min højt elskede ps2?? :(

 5. til Splosh

  GTA IV kommer udelukkende til PS3 og 360 ikke til ps2 (og pc da grafik og peds m.m. vil fylde for meget til en normal hjemme pc).

 6. Yikes… Mener du seriøst at det aldrig kommer til PC?

  Jeg var godt klar over at det kun kom til PS3 og 360 i første omgang. Jeg har ikke hørt noget om en eventuel PC-udgivelse, så det kan sagtens være at du har ret. Jeg kan nu ikke forstå at begrundelsen skulle være at det fylder for meget, når man ser på hvor meget andre PC-spil fylder, burde det ikke være t problem.

 7. Alle de andre GTA’er er udkommet til PC. Ja hele serien startede til PC’en med GTA og GTA 2. GTA 3 udkom først til PS2 og året efter udkom det også til PC. Den gang sagde de også at det udelukkende kom til konsol og det gjorde det da også til at starte med. Jeg tror at det nok skal komme til PC et års tid efter. Naturligvis kan PC’en da trække et sådan spil. PC’en kan sgu trække mere ned f.eks. PS3 og X-box360 – det er noget fis, at PC’en ikke kan følge med. De nyeste grafikkort sparker røv i forhold til dem i PS3 og X-box. Længe leve PC’en

 8. Jeg er imod Henrik…. konsoller er de bedste.
  Især PS3’eren. Den sparker røv.
  Er jeg bare den eneste, som glæder sig helt vildt til GTA IV. Det bliver det fedeste til i verden :) Må bare have det, den 19 oktober.

 9. Du tager fejl, PC er og bliver det bedste. Alt andet er bare et luset forsøg på at tjæne penge, det er direkte noget opreklameret pis at begranse sig med en konsol.

  hele GTA san andreas engine er begranset af et konsol layout, selv på PC versionen, det skyldes at udviklerne bliver nød til at designe spillet på en bestemt måde for at de kan køre på disse “wanabee pc systemer”.

  Det er så bare ærvligt at de anmendelige mennesker falder for alle disse opreklameret konsoller af uvidenhed.

 10. Det er da noget fis hvis ikke spillet kommer til PC!
  Rockstar games ville jo tjene stort på det! og med hensyn til at det ikke ville kunne køre på PC – Det tror jeg så nok det kunne! Du kan jo altid købe sygere ram eller grafikkort til din PC!
  Det er også langt sjovere at have ting til PC, for når man engang bliver færdig med spillet på PC, så har vi vores ven ‘internettet’ hvor vi kan finde en masse sjove ting og smide ind i spillet, så der kommer nye sjove muligheder :D

 11. Det skal bare komme til PC, jeg har ikke råd til en Xbox 360 eller en PS3 :(!

 12. Jeg kan helt sikkert garantere at det nok skal komme til PC. kan hører dem som siger at det ikke kan kører på pc er ret uvidene, fordi på nuværene tidspunkt er PC’en både Xbox 360 og PS3 overlegen i grafik. Ikke for sjov de har sagt Crysis ikke kan kører på PS3 eller xbox 360. og allerede til Jul i år kommer der et nyt grafikkort fra Nvidia som er 3 gange så kraftigt som 8800GTX. Men alt i alt ville vi kunne få bedre grafik på en PC version.

 13. jeg synes ikke man kan sige at pc er bedre end konsol og omvendt men er der nogen der er wannabe så er det pc’en eftersom at den ikke blev opfundet for at man kunne spille på den, det gjorde konsollen konsollen er også bygget til spil hvis du vil spille på pc er man nødt til at installere spillet først, konsollen har også kontroller så man ikke behøver at sidde og holde styr på 100 taster. og så et ord til VIRUS.

 14. Nu er spillet ude til konsol-markedet og lur mig om der inden august måned ikke ligger en udgivelsesdato på en PC udgave.

  FZ.dk skriver at konsol udgaven af GTA IV blot er en form for Beta test af PC udgaven og det tror jeg de har fuldstændig ret i. Læs mere på http://www.fz.dk/nyhedsarkiv/?id=827

 15. Hahaha.. Det gode kommer til den der venter. PC styre – så kan i gå hjem til jeres små joypads og spille beta versionen, konsolfolk!

 16. Hvor er de bare nice at have ret en gang imellem :-) Spillet skulle eftersigende være endnu bedre på PC end konsol versionen. Håber bare at dyret derhjemme kan trække det min dual core burde kunne gøre det, men mit gamle Geforce 8600 GT med 512 MB får nok svært ved det.

 17. LoL! jeg har købt GTA-IV til PC den 29 Dec. Men mit grafikkort kan lige pracis ikke trække det :( ØV så skal havde noget bedre så venter lige lidt

Comments are closed.