in www

Firefox til mobilen

Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke har blogget det her før nu, men Mozilla er endelig på vej med en version af Firefox til mobiltelefoner.

Jeg bruger i øjeblikket Opera Mini (eller, i øjeblikket kan jeg ikke bruge WAP på min mobil, men det er en længere historie, som jeg ikke vil komme ind på…), som også fungerer rigtig godt (bortset fra at Yahoo! er standard-søgemaskine, som ikke kan ændres. Ja jeg elsker Google :)). Men jeg har jo en svaghed for Firefox, så hvis jeg får mulighed for at få den på min mobil,bliver jeg glad – ja, mere skal der ikke til ;)!

  1. Det bliver spændende at se om verdens bedste browser på PC-siden også kommer til at blive den bedste på mobil-siden, eller om Opera Mini fortsat vil være den ukronede konge af mobilbrowsere (ud over safari på iPhonen).

  2. Ja – jeg glæder mig også. Indtil den kommer, kan du gå ind på http://www.operamini.com/beta og hente den seneste beta-version af OperaMini. Dér kan du nemlig godt tilføje Google som søgemaskine (men det er rigtigt, at man ikke kommer udenom at Yahoo er standard…. hmprffff… Sådan noget skal kunne ændres). Om ikke andet, så tror jeg, at det bliver OperaMinis død, hvis man ikke kan ændre sådanne ting, for det bliver helt sikkert muligt i Firefox.

  3. Jeg er næsten mere spændt på Ubuntu Mobile :D

    Men, den kommer nok kun til at fungere på smartphones :(

    Der er Firefox Mobile også standard :D

  4. Jeg bruger også OperaMini til min telefon lige for tiden, da de flestes telefoners browser simpelthen bare er noget hø!
    På computeren bruger jeg selv firefox (IE, GO TO HELL!). Så selvfølgelig er forventningerne store! ;)

Comments are closed.