in Verden udenfor

DSB WildCard nu også til studerende over 26 år!

Jeg skrev tidligere i år om at DSB havde planer om at tilbyde DSB WildCard til unge over 26 år. Det er nu blevet en realitet.

Jeg modtog i dag et e-mail-nyhedsbrev fra DSB WildCard, hvori de gør opmærksom på at WildCard fra 1. juli, bliver tilgængeligt for unge over 26 år. Det eneste krav er at man modtager SU på købstidspunktet.

Her er det fulde indhold af e-mailen:

Som noget nyt kan alle, der er 26 år eller derover, også erhverve sig et DSB WildCard – hvis man vel og mærke er SU-modtager på købstidspunktet!

Et DSB WildCard for dem på 26 år eller derover kan ikke købes på nettet! Gå ned på stationen, medbring din SU-støttemeddelelse og forevis denne samtidig med, at du afleverer det udfyldte skema fra DSB WildCard brochuren. Så er kortet dit.

Da vi udvider ordningen stiger dit DSB WildCard til 200 kr., men du skal stadig bare tage én længere togtur frem og tilbage, så er kortet næsten tjent hjem. Kortet gælder et helt år.

Alle der er fyldt 26 år får ret til de samme fordele, som dem mellem 16 og 25 år (begge inkl.) med én undtagelse: RailPlus Youth rabatten, der gør det muligt at rejse med rabat til udlandet. Denne rabat gælder kun for de DSB WildCard-holdere, der er under 26 år.

Er der lang tid til, at du selv fylder 26 år, men kender du nogle, for hvem ovenstående er en glædelig nyhed – så send mailen videre!!!

Med venlig hilsen
DSB WildCard

Prisen stiger ganske vist lidt (mener at den gamle pris var 170,-), men som de skriver er det stadig noget som hurtigt tjenes ind.

Jeg synes at dette var værd at skrive om, selvom det ikke er noget jeg selv har gavn af – og næppe får gavn af hvis alt går som det skal :)).

  1. Det lyder alt sammen flot, men hvornår træder det i kraft? Der står intet på dsbs egen hjemmeside. Men nu er de jo heller ikke kendt for at skilte med orange-billetter og den slags andet tilbud til folket.

  2. 1. juli. Som jeg skriver ;).

    Det ser godt nok ud til at jeg har glemt den linie i citatet, men det stod også i e-mailen :)

Comments are closed.