in Verden udenfor, www

Den retarderede sønderjyde

Ja, det er vel efterhånden ved at være almindelig kendt at, Danmarks nok største kraftidiot, for et par dage side valgte at udstille sin totale dumhed på nettet.
Jeg taler selvfølgelig om den sønderjyske mand, der skruer rattet af sin bil mens han kører 100 km/t.

Hans gerning er jo i sig selv fuldstændig sindsyg, men idioten har billeder af sin bil med nummerplade liggende i sin profil på BilGalleri, og hans ansigt optræder i videoen – hvorfor meldte du ikke bare dig selv? Se videoen hos BilGalleri.

Jeg kan kun sige at jeg er 100 % enig med Anders Lund Madsen som i seneste udgave (fra. d. 22/8/07 – hent klip (mp3) – hele udsendelsen kan hentes som podcast) af De Sorte Spejdere udtalte, at det næsten var synd at sende ham i fængsel da han, på grund af sin lave intelligens, nok ikke var i stand at trække vejret uden hjælp (ved omkring 08:10).

  1. Ja ALM har ganske ret i sin vudering. Hørte godt indslaget i radioen :o)

    Men er nu samtidig ved at være godt forundret over de mange tosser der pludselig dukker op her på det seneste.

    Først var der en trainsurfer der bukkede under, så var der en idiot der lige skulle belære en dommer at dømme en landholdskamp og nu senest dette pragteksemplar….

  2. Ja, det har du faktisk ret i. Det er mystisk (og skræmmende…) at alle idioterne vælger at gøre opmærksom på sig selv med så kort mellemrum.

  3. Det var da det dummeste jeg har hørt. Den slår trainsurferen og fodboldtossen med flere kilometer

  4. Nogle gange sidder jeg foran min computer og tror ikke mine egne øjne.. når man så får et videoklip der beviser det jeg ikke troede var sandt, bliver jeg lidt forvirret.. hvordan kunne den åbenlyst retarderede sinke finde ud af at dreje nøglen? Man skal da være en helt særlig form for idiot for at lave sådan et stunt..

  5. Jotak, man bliver helt flov ved at være sønderjyde. Har tit tænkt på hvordan resten af landet ser på Sønderjyden som befolkningsgruppe. Når man så ser disse fjolser i aktion, så skammer man sig næsten ved at bo syd for Kolding.

  6. Hehe, jah, jeg kan godt se hvad du mener. Jeg kan dog berolige dig med at jeg ikke ser negativt på alle sønderjyder, bare fordi der er et enkelt sort får :)

Comments are closed.