in Hardware, Personligt, Underholdning, www

Creative Zen V Plus

Jeg skrev, for snart et godt stykke tid siden, om hvordan jeg havde præsteret at smadre min Creative Zen Micro. Siden da har jeg måttet undvære en bærbar musikafspiller. Nu (eller for et uger siden, for at være mere præcis) har jeg så endelig fået mig en ny! Valget faldt på Creative Zen V Plus. Jeg var rigtig godt tilfreds med min gamle Micro, så jeg havde ingen problemer med at vælge Creative igen, og indtil jeg bliver millionær, er jeg ikke villig til at betale overpris bare for, at få et æble på min afspiller :).

Min Zen Micro havde en kapacitet på 4 GB, og det var rigeligt til mig. Derfor valgte jeg også at få en 4 GB-version af V Plus’en.

Den væsentligste forskel på Micro’en og V Plus’en er, at V Plus’en har farveskærm, det er ganske rart så man kan få vist coverart. Farveskærmen har også tilladt Creative, at inkludere foto- og videofunktionalitet. Foto har jeg ikke brugt, og Video er skærmen lige lovlig lille til, det er i hvertfald ikke muligt at læse tekst på skærmen – så den feature er nok mest til pynt.

Jeg har ikke brugt andet end de medfølgende høretelefoner, men de leverer også, som med den gamle, en rigtig god, og fuldt tilfredsstillende, lyd!

Så alt i alt, er jeg rigtig godt tilfreds med mit indkøb. Jeg er dog lidt træt af, at der ikke medfølger en oplader, men jeg satser på, at den der var med til Micro’en også virker med denne.

  1. Godt køb – Creative har altid stået for god kvalitet hos mig. Jeg har stadig ikke fået et dårligt Creative produkt!

  2. Tillykke med den! :)

    Overvejer om ikke også det skal være en Creative næste gang, iPod’en er vist ved at være færdig, nu da de har lavet deres iPhone :( . Grunden til jeg valgte iPod Nano’en var netop at jeg ikke syne at Creative havde nogle produkter ude på det tidspunkt, som havde samme pris, og var flotte :)

  3. Der er ingen tvivl om at Apples design er flottere end Creatives. Jeg synes dog også at Creatives er ganske OK :).

    Jeg tror nu ikke at iPod’en er død. Der går jo rygter om, at der kommer en touch screen-iPod – men det er self. Apple, og om dem går der jo alskens rygter :)

  4. Jeg køber ihvertfald Creative næste gang jeg skal have en musik-afspiller.. lige nu klarer jeg mig med min Sony Ericsson telefon, den har godt nok kun 512 mb, men det skulle nok kunne gå an – nogen der ved hvor jeg kan købe et kort med mere plads? Det er en SE W800i og jeg kan fandeme ikke huske hvad det kort den bruger, hedder..

  5. Jah, jeg tror også nok at man kan få ikke-officielle. Jeg ved ikke lige hvad de hedder – for de må nok ikke kalde dem MemoryStick.

Comments are closed.