in Personligt, Verden udenfor

Coca-Cola Zero

Coca-Cola har lanceret en ny udgave af deres klassiske drik. Den nye variant er blevet Coca-Cola Zero.

Den nye drik er sukkerfri, og man fristes jo til at sige at der jo allerede findes Coca-Cola Light. Men i modsætning til Light, så påstår Coca-Cola at Zero smager som originalen (i modsætning til Light som smager af ****). Jeg drikker ikke normalt sukkerfri sodavand, men nysgerrig som jeg er blev jeg selvfølgelig nødt til, at se om det virkelig holdt at smagen var den originale.

Jeg må indrømme at jeg faktisk blev positivt overrasket, jeg havde ærlig talt ikke regnet med at der var hold i løftet, smagen er faktisk utrolig tæt op af den originale. Om det re 100% det samme er svært at vurdere, men jeg vil mene at det er tæt nok på til at retfærdiggøre markedsføringen.

Som sagt var det fa ren nysgerrighed at jeg købte en Zero, jeg vil til enhver tid holde mig til originalen, som jo er verdens bedste sodavand :).

  1. Har også smagt denne sodavand, men til en forskel synes jeg den har noget nær den samme smag som Pepsi Max.. Hvilket jo bare er Pepsi sukkerfri ikke light version :-D Måske er det bare forskellige smagssanser :-D

  2. Hehe, jeg kan ikke huske hvordan Pepsi Max smager, men jeg synes nu at Zeor’en ligger tæt på originalen, men det re svært at sige helt præcist når man ikke har en af hver til en sammenligning :)

  3. Hehe.. så må vi hellere mødes og få en af begge på caféen en dag :-D
    Kan også være det er tæt på originalen, var bare ikke min første tanke :-) prøvede ellers at trække den i automaten på arbejdet idag, men den var sq udsolgt :-S

  4. Det sjove er at overveje hvem coca cola nok tager flest kunder fra… Nemlig dem selv… Hvis man ønsker en light cola der smager af coca cola køber man jo nok ikke pepsi max. Så gad vide hvor mange pepsi max købere der skifter til Zero? Bare en strøtanke…

  5. Jeg HADER light sodavnd og kan bare ikke drikke dem, som jeg skulle også lige smage denne nye og sørme om ikke jeg kan lide den.

    Den kan aldrig 100% erstatte den gode gamle originale, men i stedet for at fylde sig med sodavand med så meget sukker i, kan jeg sagtens drikke en Zero i stedet for. Nu er det efterhånden sjældent jeg drikker sodavand men hvis jeg gør er det oftest Zero.

Comments are closed.