in Verden udenfor, www

Boykot Krak!

Krak har sendt et brev til en dansk blogger hvor de forlanger 5625,- kr. fordi vedkommende har haft et link til et Krak-kort på sin blog. Det er vigtigt at forstå at der ikke har været tale om deep-linking, men simpelthen bare et link til et kort på Krak.

Hvad i alverden bilder de sig ind?! Det er da noget af det dummeste jeg har hørt. Manden giver dem gratis reklame, og de forlanger at han skal betale over 5000 kr,- i erstatning. En god beskrivelse af sagen kan findes her og et indlæg fra den ramte blog kan findes her.

Og så vil jeg anbefale at folk i fremtiden benytter De Gule Sider, fremfor Krak. Og hvis der udelukkende er brug for kort er der jo Google Maps og Windows Live Local.

Forresten! Hjælp da lige med at “Digg’e” historien, det er forhåbentlig med til at få Krak på bedre tanker!

 1. Så nytter det noget at stå sammen, jeg tro at det kom bag på krak, hvor kraftigt man med blog metoden, kan skade et firma som Krak, når de dummer sig, nu skal du høre noget sjovt, de startet med 7 kvalitet link, så tog jeg mit ned, og nu har de 6, det er god forretning, vis man vil miste sit Page rank.

  Det har været en hård omgang at komme igennem, har fået så mange mail, så du tro det er løgn, så vis du er frisk på den næste tørn, så sig til, har stof liggende, men trænger til at sove

 2. Er der mere i sagen? Jeg har skrevet et par indlæg mere.

  Og så vil jeg da lige sige tillykke med sagens udfald :)

Comments are closed.

Webmentions

 • O’Flaherty - » Krak update - they’re sending the bill!! 13. februar 2007

  […] http://spiri.dk/2007/01/boykot-krak/ […]

 • Eksponering 13. februar 2007

  Krak vil have penge for link

  Endnu en gang er der nogen der tror, at der ikke er noget web i World Wide Web: Krak forsøger at opkræve penge for et link.
  Heldigvis er der for ikke sÃ¥ længe siden blevet sat præcedens for lovligheden af dybe links, sÃ¥ der er nok ingen tvivl om,…