in spiri.dk, www

Star Quality

Ja, så fik spiri.dk endnu engang nyt udseende. Denne gang har jeg endda givet designet et navn, ‘Star Quality’. Hvorofr det har fået det navn har jeg ikke en dybere forklaring på, jeg skulle bare finde på noget tekst til at stå i stjernen :).

Jeg har denne gang valgt at gå lidt væk fra den traditionelle blogopbygning med en sidebar osv., noget jeg allerede begyndte lidt på i forrige version.

Først på bloggen ses de seneste tre indlæg og til vesntre fortsætter arkivet så med de næste fem indlæg. Søgefeltet har også fået en tydeligere placering end i version 14.

Siden er blevet noget bredere, den kræver nu en skærmopløsning på minimum 1024*768, dette ser jeg dog ikke som et problem, da folk efterhånden er begyndt at bruge højere opløninger. De folk som besøger min side har i langt de fleste tilfælde højere opløsning, er jeg rimelig overbevist om.

Jeg har valgt at fjerne Spy- og adware artiklen fra siden, da jeg ikke synes at kvaliteten af artiklen var høj nok.

Der er selvfølgelig sket andre ændringer, men det må i selv kigge på :). der kan som altid ske smårettelser hist og her.

Tilføjelse: Der ser ud til at være et problem når man ser et enkelt indlæg. Boksene med arkiv og seneste indlæg ryger ned under indholdet og kan ikke komme op (i Firefox). Jeg prøver at finde en løsning. Problemet er endnu større i IE og i Opera er det slet ikke noget problem… :/. Jeg har fjernet arkiv og seneste kommentarer fra enkelt-indlægssiden.

 1. Den failer lidt siden på forsiden.

  Desuden synes jeg at du skal lave din forms/input.. :)

  Ellers rigtig flot side.

 2. Ja, arkiv osv. ryger også, nogle gange, ned under indholdet på forsiden. Det kan dog i de fleste tilfælde fixes ved at genindlæse siden…
  Det er et træls problem som jeg har haft før :(

  Hvad mener du med at jeg skal lave mine forms/inputs? At jeg skal “style” dem? Jeg må indrømme at jeg helt har glemt at ændre skrifttype i felterne, men det får jeg lige ordnet, kan også være at jeg tilføjer lidt lir :).

 3. Det ser rigtig godt ud SPIRI, du har bare glemt at tænke på gennemsigtig PNG i IE ;)

 4. Jah, ved det godt…
  Har bare ikke lige gidet at fixe det. Det kan godt være at jeg burde gøre det. Nu må vi se :)

Comments are closed.