in spiri.dk, WordPress, www

Sedici

Nyt design på spiri.dk igen!

Jeg har valgt at kalde det for ‘Sedici’ da det ifølge Google Translate betyder seksten på italiensk. Eller, det er ikke så meget fordi det betyder det på italiensk, jeg prøvede mig lidt frem med de forskellige sprog og fandt at italiensk lød bedst :).

Som navnet antyder er dette design det 16. på siden.

Som noget nyt har jeg valgt at droppe kategorier og i stedet for bruge tags. Det er en trend som flere og flere blogs, og andre sider som YouTube og Newsvine begynder at bruge. Nu kommer jeg så, langt om længe, haltende efter :)

Når et indlæg vises, vises de tags der er knyttet til det, under datoen ved at klikke på et tag kan man se alle indlæg med det tag tilknyttet. Alle mine gamle indlæg er selvfølgelig ikke taggede og jeg ved ikek om jeg orker at gå til bage og tagge dem, det må tiden vise :)

Jeg arbejder på en arkivside, som ikke er helt klar endnu, men den kommer, det tør jeg (næsten) godt love.

Her i starten kan der være visse bugs på siden, jeg håber at få ordnet disse inden alt for længe. Så jeg må hellere komme i gang :)!

13 Comments

 1. Ikke dårligt :)

  Men jeg tror det vil se pænere ud, hvis du enten sætter baggrunden på overskriften til at fylde hele “content”-kolonnen, eller helt fjerner baggrundsfarven.

  Alt i alt et rigtig flot og enkelt design, 10 (13-skalaen) herfra. Godt gået!

 2. Haha, tak for det :D

  Jeg kan nu bedst lide overskrifterne som de er, så tror at jeg lader dem være sådan :)

 3. Der er da vidst brugt rigeligt med blå, hva? :D Det er meget fedt, jeg synes også det ser lidt mystisk ud med baggrunden bag overskrifterne, men det kan godt klares.

  Sejt at du har fået dit logo på dine kommentarer, det skal testes! :D

 4. Det er sgu noget af det fedeste jeg har set :)
  Hvis jeg skulle give karakter ville det være 11 med en stor pil opad!

Comments are closed.