in Personligt, spiri.dk, Underholdning, Verden udenfor

Så er det jul!

Ja, så er vi kommet ind i december måned! Det er jul! Der kommer julekalendere (det bliver man aldrig for gammel til :P) og DR’s pakkeleg er startet.

Jeg er faktisk lidt overrasket over at det allerede er december. Jeg synes at tiden er gået rigtig hurtigt, og det føles som var det i går jeg startedeAalborg Universitet.

Jeg elsker juletiden! Det er virkelig den bedste tid på året. Nu mangler der bare noget sne, så det kan blive rigtig hyggeligt. Dog må sneen godt holde lidt igen inden selve juleaften, da jeg ikke har lyst til at tilbringe min jul i et IC3-tog :). Men lidt sne er altid godt.

For mig er det ikke rigtig jul før jeg har set Coca-Colas julereklame – den med lastbilerne – i fjernsynet. Af uvisse årsager har denne reklame det med at undgå mig, men heldigvis har jeg set den en gang i år. Heldigvis har vi jo internettet (selvom det ikke helt gælder – den skal ses i fjernsynet):

[gv data=”http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=-7724391834129929763″][/gv]

For rigtige Coca-Cola jule-fanatikere (som mig) er her en anden udgave af reklame – beregnet til det tyske marked:

[gv data=”http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=-4605050280285536271″][/gv]

Ahh, jeg glæder mig til risengrød!

Tjek desuden det kodyl-tjekekde julebanner jeg har fået smidt på siden :).

  1. “og dte føles som var det i går jeg startede på Aalborg Universitet.” – stavebøf :).. Men ellers vil jeg give dig 100% ret i at julen er en dejlig tid .:D

Comments are closed.