in Personligt, Verden udenfor

Så er der læseferie!

Yes! Så er læseferien skudt i gang for mit vedkommende. Som nævnt var størstedelen af 3.g’erne på mit Gymnasium på Pub Crawl i går.

Det var vældig hyggeligt, selvom vi ikke helt fik det vi var blevet lovet. To steder hvor vi var blevet lovet henholdsvis øl og shots fik vi noget meget afskyeligt, syntetisk snask, som virkelig smagte vammelt. Maden vi fik et sted var tilgengæld rigtig god, det var en buffet med en masse forskelligt, superduper!

I dag var vi så nede på skolen og få at vide hvilke fag vi skulle op i.

Rektor startede det hele med at læse højt af en brev fra undervisningsministeriet, som fortalte at en særlig testordning betød at eleverne selv kunne vælge de fag de vil op i. Det udløste en kæmpe klapsalve, som kortefter blev afløst af buh-råb, da det viste sig at være en joke.

Men men men, jeg var heldig, det må jeg sige, min liste kunne sagtens have set ud som den gør hvis jeg havde valgt det selv, så jeg er godt tilfreds. Jeg synes dog ikke at der er grund til at hele verden skal have at vide hvilke fag jeg skal op i :P.

Jeg har også været heldig med planlægningen, der er temmelig god tid mellem samtlige mine eksamener, så det skulle nok kunne lade sig gøre at får læst.

  1. Uha, ja det må være godt med læseferien allerede nu. En afklaring med fagene, så siger man vel: så godt så langt :-) bare ærgeligt det første jeres rektor fortalte ikke holdte.. hehe

    Ønsker dig personligt held og lykke i de kommende afsluttende eksamener.

Comments are closed.