in Software, Underholdning, www

Need For Speed Carbon

Så er der kommet en demo af det nyeste skud på NFS-stammen: Need For Speed Carbon.

Spillet stiller temmelig store krav til hardwaren, og jeg er ikke i stand til at køre det med særlig høj detaljegrad, på min bærbare – men jeg har dog fået det til at køre tilfredsstillende.


Jeg synes at det ser ud til at blive et ganske fedt spil, det minder selvfølgelig om de tidligere, Underground/Most Wanted, men der er nye ting. Blandt de nye ting er Muscle cars, altså store amerikanerslæder som bruger en helvedes benzin og køre sindsygt stærkt. Faktisk er bilerne delt ind i tre klasser: Import, Exoctic og Muscle, læs mere om bilerne på det officielle site.

En anden ny ting er, at man tilsyneladende har med sammensvorende blandt de andre kørere. Man kan altså få de andre til at køre ens modstandere af banen – det kan være praktisk, det bliver spændende at se om denne feature er implementeret i multiplayer.

 1. Umiddelbart er spillet ikke rigtigt mig. Synes styringen virker lidt halvfærdig og ikke specielt gennemtænkt, synes personligt den var noget bedre i Underground/Underground 2 samt i Most Wanted, men det er jo bare en invididuel smagssag.

  En ting jeg godt kan lide er autosculp funktionen når man vil style sin bil, det virker ret godt og giver nogle rigtig fede muligheder.

 2. efter jeg har gennemført karrieren, er jeg kommet frem til at spillet er e omgang lort. man har kedelige biler langt ind i spillet. lige ind til sidst. så kommer alle det er mega ringe. min com trækker det fink. biler og tunings mode er rigtig godt.

  med fuck det tager én til to dage at gennemføre mega ringe..

  Bedømmelse : 2 ud af 5 stjerner

 3. Jeg synes at spillet er god og ville gerne have en, er der nogen der ville sælge en for ps2, og er en god kvalitet. NFSC er sejt, jeg har tjekket det over mange sider, og har set mange screenshots af det, det ser fedt ud.Nogen der sælger spillet for PS2.

 4. Jeg har problemer med min grafik, for bilerne er bare sorte deri – man kan simpelthen ikke se nogle detaljer eller noget på dem. Resten af spillet virker ellers fint.
  Nogle der kan hjælpe mig?
  Please!

 5. Har ikke prøvet det, og ville gerne vide hvad der er sket siden Most Wanted?
  – Kan bilerne gå i stykker?
  -Er der flere muligheder med hensyn til at tune og gøre sin bil personlig og fed?
  – Er området man køre i større, eller mindre end før?
  – Og er spillet 400 kr værd?

  På forhånd tak for hjælpen :D

  Martin

 6. Bilerne kan ikke gå mere i stykker end de kan i Most Wanted.
  Der er den nye Auto-sculp feature som gør at du kan style din bil mere personligt, jeg har dog ikke brugt den så meget.
  Jeg kan ikke rigtig huske hvor stort området var i MW, men det er ret stort i carbon.
  Jeg gav kun 301 kr. for det, hos CD-WOW!, og det synes jeg at det er værd :)

 7. Spillet er fedt, men det er for nemt at gennemføre.. Det er det eneste skuffende.

 8. når jeg åbner mit spil kommer der bare en sort skærm og så lukker den igen ved du hvad jeg kan gøre??

Comments are closed.