1. Hørt! Godt nok har jeg begge installeret, men hver gang, jeg henter én af dem, tænker jeg samme tanke som dig!

 2. En god grund:
  QuickTime skal været installeret for at man kan få det hele ud af iTunes ;)

  Men i har ret, at standalone-versionen af QuickTime player ikke var det nemmeste at finde på apples website. Men det var trods alt nemmere end at finde IE6 på microsoft.dk…

 3. Hvem fa\’en er også interesseret i at finde IE6? :P

  Må indrømme at jeg ikke var klar over at QuickTime skulle bruges for at bruge iTunes. Men iTunes er i hvertfald ikke nødvendigt for at bruge QuickTime.
  Det er faktisk slet ikke lykkedes mig at finde standalone-versionen af QT via Apples eget site, jeg fandt den via Google som fandt et tredje site som linkede tilbage til Apple… tsk tsk

  Update: faktisk giver en søgning på \’QuickTime standalone\’ på apple.dk det rigtigte resultat som første hit :)

 4. Det var jeg fordi IE7 kun gav problemer for mig :(

  Videofunktionerne i iTunes bruger QuickTime, derfor kan du ikke downloade iTunes uden QuickTime.

  Men du kan faktisk finde et link til standalone udgaven et stykke nede i højre side på QuckTime´s downloadsiden, men det er ikke specielt tydeligt…

 5. Tsk tsk, som jeg dog formår at overse alting… :/

  Hehe, men som du siger er det ikke særligt tydeligt det link, det ligner faktisk bare almindelig tekst ved første øjekast, ikke underline eller noget, som de ellers bruger på deres andre links.

 6. Ja, iTunes og QuickTime deler garanteret mange dll’er, og derfor er QuickTime påkrævet når du downloader iTunes. Og ja, den QuickTime standalone er dog ikke det nemmeste at få fat i, trods alt. Men jeg ved ikke hvad du mener når du bruger ordet “malware”, det er det jo slet ikke.

 7. Nej det er ikke malware, slet ikke. Det jeg mener ar at man downloader et stykke software og får noget andet med som man ikke ønsker, derfor bruger jeg ordet malware-taktik.

  Malware får man oftest ved at downloade et stykke software hvor malwaren følger med, man får det altså uden at man ønsker det.

  Selvfølge er hverken iTunes eller QuickTime skadeligt som malware :)

 8. har nogen af jer så styr på at slå brugen af Quicktime som filmafspiller FRA, således at jeg anvender media player som standard… ???? jeg fatter det simpelthen ikke.. :-P .nik w dip

 9. For mig er Quicktime malware…

  På mit arbejde døjer vi meget med at Quicktime overtager rettighederne til diverse filer, og man kan ikke altid ændre dem tilbage. Vi har et elektronisk fakturasystem, hvor filerne kommer i TIFF format. Det fungere perfekt indtil vores chefer skulle have en fu….. iPhone. Hvis de skal synkronisere telefonen med pc’en, så tvinges de til at installere bl.a. Quicktime, så så overtager rettighederne til TIFF formattet.

  Resultat -> Så kan de ikke se faktura længere… En nødløsning er at reaktivere vores fakturaplug-in, men det skal gøres HVER gang Quicktime er blevet opdateret, og i Vista kunne det slet ikke lagde sig gøre, at fravriste Quicktime rettighederne over formattet.

  Det er så utroligt ringe lavet, at Apple ikke skal pege fingre af nogen som helst andre. I min verden er Apple ikke 5 potter pis mere værd end MS.

Comments are closed.