in Verden udenfor

Hjernedødt tv

I går var der præmiere på TV2’s nye game show “Deal No Deal” som tilsyneladende udtales “Deal eller No Deal”, hvorfor de har udeladt “eller” i logoet, er mig en gåde. I program-oversigterne skrives det “Deal / No Deal”, men ikke engang en “/” er der blevet plads til i logoet.

Nå, det var vist nok brok (i hvertfald om navnet og logoet).

For dem der gik glip (hvis man kan kalde det det) af gårsdagens udsendelse vil jeg anbelafe at man tager et kig på Wikipedia’s artikel om programmet. Til orientering kan jeg fortælle at man i Danmark spiller om beløber på mellem 1 kr. og 2.000.000 kr.

Jeg må indrømme at det nok er et af de ringeste tv-koncepter jeg længe har oplevet, jeg har aldrig kedet mig så meget under en tv-udsendelse (men man blev jo lige nødt til, at se det færdigt for, at se hvad det var for noget :P).

Jeg kan sagtens forestille mig, at det er spændende at være med i studiet som deltager, eller deltagernes familie/venner, men man kan simpelthen ikke bygge et tv-program op omkring åbning af kufferter!

Konceptet er i følge Wikipedia udviklet af folkene bag Big Brother, så det kan jo ikke rigtig overraske, at det er af en meget ringe kvalitet.

Det eneste positive ved dette program er da at Casper Cristensen er vært, og dog… Det er sgu lidt sørgerligt, at se at han spilder sit talent på sådan noget ligegyldegt lort.

TILFØJELSE: Det hele bliver ikke bedre af at de har lavet en meget dum stavefejl i onlinespillet, se screenshot (hint: åbn vs. åben).

  1. Jeg kan kun give dig ret, det er totalt kedeligt. Casper C. har her
    spillet fallit – det er laaaangt under hans niveau

Comments are closed.