in Hardware, Personligt, Verden udenfor

Hjemmefra-flytning, studier og ny computer

Jeg er lige begyndt på Aalborg Universitet, hvor jeg studerer Informatik. At jeg nu studerer på AAU betyder også, at jeg er flyttet til Aalborg (det ville være langt at pendle fra Vejle :)).

Så nu er jeg flyttet hjemmefra… Det er da selvfølgelig lidt specielt, når man nu har været vandt til mors og til tider fars) mad osv., men det er såmen også godt nok, ikke mindst fordi jeg er flyttet herop for, at studere noget jeg interessere mig for.

Jeg vil ikke bevæge mig ud i en længere forklaring af Informatik-studiet, i stedet for vil jeg henvise til AAU’s hjemmeside hvor der kan læses meget mere.

At læse på universitetet uden en bærbar computer, derfor har jeg selvfølgelig anskaffet mig sådan en.

Valget faldt på en Zepto Znote 6615WD. Jeg valgte denne maskine, fordi jeg gerne vil have en bærbar som det også er muligt at køre nogle spil på.

Computeren har 2,0 Ghz Intel Core Duo processor, 512 MB Geforce Go 7600 grafikkort og 1 GB RAM.

Jeg vender måske tilbage med mere om den på et senere tidspunkt (måske vender jeg også tilbage med lidt info om min “bolig”, men jeg orker i hvertfald ikke lige nu).

Jeg beklager at jeg ikke har blogget før nu, men jeg har været uden internet i weekeden.

  1. Jøsses! Velkommen til Aalleren! Det er sgu her, lortet går ned, som man siger :)

    Så vil jeg benytte lejligheden til at invitere dig til koncert torsdag på det, der hedder Skråen. Mit band, Charlie, don’t Surf, spiller (jeg er på trommer). Og kom lige hen og hils, hvis du kommer!

  2. Jeg vidste sgu ikke engang at du boede i Aalborg – eller også havde jeg bare glemt det :D

    For at det ikke skal være løgn bor vi faktisk ikke så langt fra hindanden (hvis din adresse på detersmart.dk passer), vildt :|

    Jeg kan ikke lige sige om jeg kommer ned på Skråen, da jeg jo næsten lige er flyttet hertil og stadig er i gang med, at komme helt i stand :).

Comments are closed.