in Underholdning, Verden udenfor, www

Forbyd “fuck” i DR?

Børns Vilkår opfordrer nu Danmarks Radio til at indføre en sprogpolitik – årsagen er at DR i tv-ungdomsprogram­met Boogie frit tillader bandeord som “fuck” – mens Voice TV og MTV filtrerer bandeord og pornografi fra i dagtimerne, skriver Nyhedsavisen.#

Hvad sker der?! Går børn og unge ikke i forvejen rundt og siger “fuck” til hinanden konstant? Hvilken effekt skulle det dog have, at musikvideoerne bliver fyldt med biiip’er (udover at det genere seerne grænseløst)?

Jeg må sige at jeg er 100 % enig med Rasmus Gejl (fedt navn :P) fra DR, når han udtaler følgende:

“Det er værre at bippe ord som fuck ud end at lade være. Den danske ungdomsmentalitet kan tåle det. Og censurerer vi, er der ballade.”#

Man kan undre sig over hvilken tidsalder Børns Vilkår lever i, for det er tilsyneladende ikke det 21. århundrede.

  1. Jeg gir dig og Rasmus Gejl ret i at det er værre at cencurere videoerne. Det er pisse irriterende at høre på alle de bipper, især når de selv ved at folk sagtens kan regne ud hvad der bliver sagt alligevel.

    Hvis du fx ser en sang som Eamons “Fuck It” på The Voice TV, vil du kun høre et stort biiip. Det er kort sagt pisse irriterende, så kan de lige så godt lade være med at vise den.

    Hvis folk ikke kan holde den ucensurerede version ud, så skift dog kanal! Der er altså en grund til at fjernbetjeningen er opfundet.

Comments are closed.