in Firefox, Software, www

Flock – det kunne have været fedt

Jeg faldt lige over en screencast om browseren Flock, som er bygget på Firefox.

Der er en masse smarte features som fx integrering af Flickr-konto. Det er bestemt et kig værd! Alternativt kan du læse om Flock på TechCrunch.
Efter at have set den screencast måtte jeg da straks prøve alle de herligheder. Jeg har før prøvet Flock, uden at være imponeret, men med de nye features ville jeg lige give den en chance til.

Den integrerede feed reader er faktisk ret lækker og den fungerer som den skal.

flockfeed.jpg
Men her stopper glæden – for som det måske fremgår af min overskrift var min oplevelse med Flock ikke lutter lagkage.

Jeg var hverken istand til, at tilføje min Flickr-konto eller min blog. Jeg får konstant fejl uanset hvad jeg gør. Jeg har prøvet følgende, men det har absolut ingen effekt.

Det er forhåbentlig bare beta-problemer, men jeg er lidt skeptisk overfor Flickr-problemet eftersom det jo virkede i screencasten.

Så Flock har heller ikke i denne omgang formået, at overbevise mig om at den er et værdigt alternativ til Firefox (ikke fordi jeg leder efter et sådant :)).

Update: Det lækre Flock-tema findes også til Firefox!

  1. Jeg prøvede også Flock – det er nu ved at være længe siden – og jeg syntes heller ikke om det. Jeg er tosset med ideen om en browser skåret ind til benet (host, firefox, host). Jeg bruger ikke Flick SÅ meget, og jeg kan (endnu) fint leve med WordPress’ admin-system til at blogge med. Og del.icio.us brugte jeg ikke dengang. Og udover disse er flock jo bare firefox, så der var vist ikke grundlag for at skifte der :)

  2. Jeg har det ligesom dig, men skulle da lige prøve at se hvordan det fungerede (hvilket det så ikke gjorde overhovedet…)

Comments are closed.