in Personligt, Verden udenfor

DSB til tiden!

Efter at jeg er flyttet til Aalborg, har jeg oplevet DSB’s nærmest obligatoriske forsinkelser på nærmeste hold (man bliver jo nødt til at komme hjem og få noget ordenlig mad en gang i mellem :P). På strækningen mellem Vejle og Aalborg (og omvendt) har forsinkelser på mellem 10 og 30 min. været det normale.

Men i dag skete det umulige. Toget vat et min. forsinket da det ankom til Aalborg – ét enkelt minut, 1 minut, 60 sekunder – jeg var nærmest i chok da jeg stod af toget, jeg var slet ikke klar over at noget sådant kunne ske.

Godt nok er det tirsdag og ikke den store rejsedag, men der var nu ikke væsentligt færre passagere med end der har været når jeg har rejst fredag og søndag.

Man kan vel ikke sige andet end “Godt gået DSB!” :)

  1. Ja, tro det eller ej, jeg har faktisk også oplevet DSB til tiden :o. Det kan faktisk være ret irriterende når man er en hel klasse der regner med at det er forsinket og så er det kørt når man kommer til paronnen :(

  2. Jeg oplever sjældent at toget er forsinket når jeg skal med fra Vejle eller Aalborg, forsinkelsen opstår som oftest mellem Århus og Aalborg.

    Derfor her jeg (heldigvis) heller ikke oplevet at komme forsent til et tog som kom til tiden :).

  3. Kunne ikke finde gæstebog, så skrev her :P
    Men tilbage til emnet… Katte er og blir knald dumme :P Og vi vil nu også gerne have en kat, men vi på på 3 sal :P

  4. Næh, jeg har ingen gæstebog.

    Jeg må indrømme at jeg ikke helt kan se ideen med at køre diskussioner over forskellige sider. Jeg synes at det giver mere mening at man giver svar på den samme side :). Det bliver i hvertfald meget mystisk for folk som kun besøger den ene side, når der pludselig er et indlæg som er svar til noget man ikke har læst :)

Comments are closed.