in Verden udenfor, www

Danmark – det nye Kina?

Tele2 er blevet dømt til at blokere adgangen til AllofMP3. Hvad i alverden sker der?! Er Danmark ved at udvikle sig til det nye Kina, med internetcensur og andre nasty ting? Det er simpelthen for langt ude.

Jeg er ikke ude på at forsvare AllogMP3s forretningsmetoder, det er forsåvidt fuldstændig ligegyldigt hvilken side det drejer sig om. Problemet er det at internettet censureres. Noget som hindtil kun er set i diktaturer som Kina – og der er vel ingen i Danmark der synes at det lyder som en god ide at Danmark skal udvikle sig i den retning.

Det er IFPI der har lagt sag an mod Tele2, nu har de så desværre vundet. Som Piratgruppen skriver viser det jo at IFPI er til fare for den frie kommunikation – ikke ligefrem noget der giver en lyst til at købe musik på lovlig vis (nej jeg opfordrer ikke til fildeling – det lader jeg Piratgruppen om).

Heldigvis kan man i Piratgrupens artikel om emnet læse at Tele2 har kæret dommen, så må vi bare håbe at det gå bedre i denne omgang – for det her holder fandeme ikke!

Hele kendelsen kan læses her (PDF).

Piratgruppen har frigivet en guide til hvordan man omgår Tele2s blokering.

  1. Det virker, som du siger, for langt ude. Jeg har aldrig benyttet mig af AllofMP3’s forretningsmetoder og har heller ikke lyst til at forsvare det, men det er sgu princippet i det.

Comments are closed.