in Underholdning, www

CD-WOW! er tidligt på den!

CD-WOW! er begyndt at yde en ny service: de sender varerne før man bestiller dem!

I lørdags, d. 4 november, bestilte jeg Need For Speed Carbon fra CD-WOW!. Da jeg loggede ind på siden for kort tid siden så jeg dette:

CD-WOW! WOW

Det minder mig om den gang jeg fik ‘Mail fra fortiden’.

Ligesom dengang skyldes det en eller anden fejl i systemet, der gør at d. 1 januar 1970 sættes som dato, det er den tidligste dato en UNIX-system kan vise.

  1. CD-WOW hæver pengene lang tid før at de sender varen!
    Jeg oplevede for 2 år siden at CD-WOW hævede pengene for et computerspil 4 uger før at de sendte varen. Det samme skete, da jeg for en 10 dage siden bestilte Battlefield 2142. 2 dage efter at jeg bestilte det, hævede de pengene. Først i går fik jeg en mail om, at de først fik varen på lager d. 13. november. Jeg ved godt at det er et britisk firma og at danske love nok ikke gælder for dem, men det er da at snyde folk.

  2. Jeg oplevede det samme. Jeg bestilte NFSC i lørdags og pengene blev trukket mandag, i går stod det så til at være despached, og i dag fik jeg en mail (nu er datoen forresten også rettet :))

    Jeg overvejede, at skrive til den og høre hvorfor de hævede pengene før de sendte varen, men jeg lod være da jeg så at varen var sendt.

Comments are closed.