in www

Webstandarder

Jeg gør altid hvad jeg kan for at min sider lever op til W3Cs standarder for HTML og CSS.

Det er desværre ikke alle der gør det, jeg vil derfor anbelfale et kig på denne trådParanut.Project, det ka nvære at det vil hjælpe nogen med at få øjnene op for at standarderne er vigtige!

Er du itvivl om din side overholder standarderne kan du prøve W3Cs validatorere: HTML, CSS.

PS. Jeg har et nyt design som faktisk er færdigt, det kommer nok op en gang efter påske :).

 1. STANDARDER, YES SIR!

  Jeg gør os alt for at mine sider validerer, og det er helt klart vejen frem. Hvis der ikke er nogen, der bruger standarderne, skal vi nok heller ikke regne med at browsere ender med at fortolke sprogene ens, og det bliver da lækkert hvis man en dag slipper for alle de css-hacks…

 2. Ja for den.

  Mit nye design er fyldt med CSS-hacks for at få side til at se nogenlunde ens ud i FF, Opera og IE.

 3. Nu vi snakker om standarter, så valideres din side ikke helt som Xhtml, den bliver stadig parset som HTML, måden du sørger for andet, er ved at skrive dette i toppen af din side:

  Læs mere om dette på http://eksperten.dk/artikler/538
  jeg har lige gjort dette på min egen side, og den ligner lort lige nu. Men held og lykke, hvis du vælger at smide dig ud i REN xhtml og xml.

  /Hawaii-Boy

 4. Hmm går ud fra at du mangler at skrive noget… Eller at det er blevet slettet af WP, som ugyldig HTML, går ud fra at du mener at jeg skal tilføje:
  xmlns=”http://www.w3.org/1999/xhtml” xml:lang=”en”
  til html-starttagget.

  Tja, det har absolut ingen effekt på min sides udseende, eller om den validere, så kan ikke se hvad det skulle gøre godt for (nej, jeg har ikke taget mig sammen til at læse artiklen ;)).

  For mig at se er det nok med en XHTML DOCTYPE.

  Sidens udseende ændres også lidt afhængigt af om du bruger XHTML eller HTML 4.01 DOCTYPE.

 5. det der er gået galt, er at den har fjernet (fjern mellemrum), da din side ellers valideres som: text/html, og det er vel ikke meningen, da det svarer til HTML 4.01 Trans.

  /Hawaii-Boy

Comments are closed.