in Underholdning, Verden udenfor

Stjernekrigen er tilbage

Så er det på torsdag (d. 19.) Star Wars Episode III: Revenge of the Sith har præmiere. I den anledning har jeg lavet et par ændringer i designet, jeg vil også være med til at fejre at sidste kapitel i denne storslåede saga endelig er her! :D

Jeg skal ikke lægge skjul på at jeg har set frem til dette – dog ikke så meget at jeg har billetter til præmieren, men skal selvfølgelig ind og se den. Endnu en storslået filmoplevelse, og et gensyn med de forskellige mennesker og dyr (eller hvad de nu er…) her i blandt Jar Jar Binks, Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker, og selvfølgelig min yndlingsfigurer Yoda, R2-D2 og C-3PO.

Vi får også endelig at vide hvordan Anakin bliver til Darth Vader.

Det er flot klaret af George Lucas at han har formået at skabe en så populær række af film, og ikke mindst at de nye – episode I, II og III, er blevet ligeså populære som de gamle, selvom de kom 20-25 år efter episode IV, V og VI.

Jeg regner med at se Episode I og II på DVD før jeg skal ind og se III, jeg har har i pinsen set episode IV og V og jeg regner med at se VI i aften, så kan jeg jo altid se dem igen når jeg har set III’eren :D :P.

Jeg skal nok skrive et par ord om filmen når jeg har set den. Nogen der skal se den til præmieren?

Som en del af det midlertidige Star Wars design, har jeg lagt nogle forskellige nyttige SW links i toppen af siden, hyg jer endelig med dem!

PS. husk at se Troldspejlet Star Wars special i morgen.

MAY THE FORCE BE WITH YOU!

11 Comments

 1. Yes sir, det bliver så fedt. Glæder mig.

  Hmm, din kommentar-preview funktion og dine google adds er ikke lige så glade for hinanden.

  Det var da godt nok træls

 2. For starwars fans, som også er fans af lego, er der her et link til det nye spil Lego Starwars, hvor du kommer igennem alle 3 film.
  Du kan downloade en demo af spillet på siden:

  Lego Starwars: The Video Game

  Mvh. Hawaii-Boy en stor starwars fan ;)

 3. Jeg vil dog vove at påstå at de nye film ikke er lige så populære som de gamle. Personligt synes jeg helt klart at de gamle er bedst. Det er bare ærgeligt at George Lucas har ændret så meget i dem, det burde forbydes.

  Men det er jo bare min mening.

 4. Ja, han skulle have nøjedes med at forbedre dem digitalt, ikke ændre så meget i dem.

 5. Uanset hvor meget George Lucas har ændret i gennem tiden glæder jeg mig meget til den nye film. Det bliver fedt at se hvordan de vil kæde episode III og IV sammen.
  Jeg er dog ikke en af dem der skal se den til premiere eller noget, men jeg skal nok få den set engang.

 6. De gamle film er også stadig rigtig gode selvom der er ændret nogle ting, må tilstå at jeg aldrig har set originalerne…

 7. Det er jo en fejl i din opdragelse knægt!

  BLASFEMI!

  Hehe… Men synes helt klart der er noget specielt ved at se originalerne… Se og få gjort det engang

 8. Har lige set den i dag. Jeg synes dog ikke rigtigt at der var noget nyt i den. Vi kender jo alle historien, så man bliver ikke så overrasket.

  Men filmen var god.

Comments are closed.