in Software, Underholdning

San Andreas til PC

I fredags udvidede Rockstar Games deres Grand Theft Auto San Andreas site med en side til henholdsvis PC- og Xbox-versionerne.
Da jeg ikke ejer en Xbox (og heller ikke en PS2) er det PC versionen jeg er mest interesseret i.
Sammen med de to minisites frigav Rockstar flere screenshots fra begge versioner, samt systemkrav for PC-versionen. Systemkravene er noget højere end de var til Vice City, men der er jo også tale om et meget mere omfattende spil, så det bør nok ikke komme som nogen overraskelse.

Udgivelsesdatoen for både PC og Xbox er sat til 10. juni i Europa, jeg overvejer at forudbestille det, så jeg kan få fat i det hurtigst muligt. Hvis jeg ender med at forudbestille, bliver det nok hos Softxchange, de er de billigste, i hvertfald i Danmark og jeg gider ikke til at bestille det fra udlandet.

Et par nyttige links:
Det officielle PC-minisite
Det officielle Xbox-minisite
gtaSanAn.com

 1. Det manglede satme osse bare. Jeg ejer heller ingen XBox eller PS2, så jeg har ventet og ventet og ventet, på en releasedato på deres SA til PC. Shit hvor bliver det godt, for på PS2 er det helt fjong :D

 2. Ja, det bliver så fedt, jeg har ikke engang prøvet det til PS2, men glæder mig alligevel!! :D

 3. Hej Søren..
  Jeg kan godt se at du ikke vil bestille det fra udlandet. Men alligevel vil jeg gerne give dig et tip, da du kan spare end del penge.

  Jeg kan få spillet til dig for 237 kr. og det er inkl. forsendelse. Jeg har selv bestilt fra stedet flere gange, og told og skat kommer der ikke på, da det bliver sendt fra europa. Det er et sikkert sted at købe det. Men det tager godt nok. ca. 7 dage til at du får det, men så har du også sparet de penge.

  Håber du kan bruge rådet. Smid lige en mail hvis du er interresseret.

  /Steffen

 4. Hej igen..

  Jeg kan rent faktisk få den endnu billigere:

  226 kr.

  /Steffen

Comments are closed.