in Personligt, Software, Underholdning

San Andreas here we come!

Så har jeg endelig fået Grand Theft Auto: San Andreas!!! :D

Jeg gik ud for at se om posten var kommet, og så var han sgu lige ved genboen, perfekt timing :D
Jeg her ikek prøvet det endnu, da jeg lige er kommet ind af døren med det. Jeg er godt nok lige midt i eksamenslæsningen, men det her spil skal lige prøves!!

Jeg vender selvfølgelig tilbage med mit førstehåndsindtryk senere, når jeg har prøvet det, men allerede indpakningen gi’r et godt indtryk, jeg vil så sandelig give GameSpot ret i at det her er en af de fedeste PC-spil indpakninger til dato.
Det hele er lavet som en hardcover bog, et billede af al indholdet kan findes her, det er dog ikke mig der har taget det, men jeg tager måske nogle billeder selv senere :).

Nå ville bare lige dele min glæde med jer andre, nu skal det sgu prøves!!! :D

Tilføjet d. 10/06/05 kl. 13:02:
Så har jeg fået prøvet spillet, og jeg må sige at jer er positivt overrasket, det lever fuldt op til mine høje forventninger.
Grafikken har tydeligvis fået et skub i den rigtigt retning siden Vice City, og jeg kan ikke engang køre det med alt på maks :).

Controls’ne er noget andereldes end hvad man er vant til, jeg har da også været nødt til at omkonfigurere lidt, spillet vilel fx have mig til at køre med WASD, det kan jeg godt nok ikke, når jeg er i et køretøj foretrækker jeg pile-tasterne.

Styringen af hovedpersonen, CJ, er også lidt anderledes end man en vant til, hvis du står stille, kan musen bruges til at panorere rundt om CJ, hvis du løber fungere det som det plejer, CJ drejer når man flytter musen.
Når man er i/på et køretøj kan man på samme måde panorere rundt.

Jeg vil også tillade mig at give controls’ne skylden for at en motorcykelbetjent fik held til at dræbe mig i en af de første missioner :P.

Cyklerne er en fed tilføjelse, men man skal liuge vende sig til at køre på sådan en, og så har de ringklokke :D.

Jeg vil klart anbefale dette spil, hvis man ikke har prøvet det før, på PS2. Om det er ligeså fedt hvis man har prøvet det skal jeg ikke kunne sige, da jeg ikke slev har.

PS. Jeg skal nok få taget nogle screenshots, snart :)

 1. Har næsten gennemført det på ps2, men sidder fast i en lidt tricky mission! Glæd dig, det bliver kun federe med tiden, når du kan have bander osv. :P

 2. Altså også, pga den her nyhed fik du mig til at bruge 400 kr. på at købe spillet :P

  Men har dog ikke fortrudt det. Har ikke prøvet det ret meget endnu!

  Hehe! :D

 3. Jeg tror heller ikke at du vil fortryde det, jeg synes at det er alle pengene værd 300 %!!!

  Fusking fedt!! :D

  Yes Worm, der er sgu så mange ting man kan, det er utrolig fedt og gennemført!

 4. Jeg synes at GTA er godt. Men, det er dog lidt for opreklameret. Derudover synes jeg også at Mafia er bedre.

  Al magt til Mafia!

Comments are closed.