1. “If your eyes follow the movement of the rotating pink dot, you will only see one color, pink. ”
  Den roterende lyserøde prik? Dem er der ingen af, de bliver da grønne.
  For mig virker den ikke. Det’ en OM’er.

 2. Nej, hvor sindssygt!

  Jeg stirrer på krydset i midten, og lige så stille forsvinder de lyserøde prikker! Mega freaky! Men når jeg så bevæger øjet bare en micro smule, så er de straks tilbage. Sindssygt.

  Jeg havde en optisk illusion som man selv kan lave .. noget med en blind plet på øjet.

 3. Hov .. trykkede på enter lidt for tidligt. Bare ignorer det. ;)

  Jeg ville egentlig sige, at den optiske illusion er væk, og jeg ikke kan finde den. Måske kan jeg finde den på nettet. Det kunne være cool.

 4. Kofod > De skriver lysrøde gennem det hele, og de mener altså de lilla prikker, altså de mange prikker der kører rundt i cirkler.

  SPIRI > Efter hvad jeg har prøvet, så virker alle punkterne perfekt.

  Andreas Graulund > Det kaldes den blinde plet. Det skyldes, at lige der hvor nerverne i øjet samles, kan man ikke se noget, men da vi har 2 øjne, tilpasser hjernen det, så den prik ikke forsvinder normalt. Tag et stykke papir, og sæt 2 prikker på det. En til højre og en til venstre. Luk det højre øje, og fokuser på den prik til højre med det venstre øje. Bevæg papiret tættere på eller længere væk, og ved en bestemt afstand, kan du ikke se den prik til venstre. :)

 5. Det med at den første ikke virker er bare fordi de betragter alle prikkerne som lyserøde. Det de mener med det første er at der intet sker når man følger den i cirkler…

Comments are closed.