in Personligt, spiri.dk

Nyt design

Ja, så er det nye design kommet på siden.
Bær venligst over med diverse småproblemer og -fejl her i starten :), jeg retter dem så hurtigt jeg kan!
Problemet med at siudebaren ryger ned under indholdet er her tilsyneladende stadig, træls, men jeg kan simpelt hen ikke finde ud af at løse det 100 %.:(
Læs mere om designet på info-siden.

Jeg er lige blevet smidt af MSN Messenger nætværket, de har tilsyneladende problemer:

Sign In
Nogle brugere har problemer med at logge på denne tjeneste. Prøv igen senere.
Sidst opdateret: 01-04-2005 05:23:00 Pacific Time (GMT -8:00)

Derudover er Paranut tilsyneladende blevet hacket, træls :(.

 1. Fedt Design… Gammeldags men fedt… Men lige en ekstra ting, inden jeg smutter rundt på siden… RET DET XHTML! :D Og hvis du ikke kan hitte ud af det, så kig på linket :)… Eller tilføj mig på msn: hawaiiboy91@gmail.com.

  /Hawaii-Boy

 2. Dette er ikke en aprilsnar, er det? =P

  Cool med et nyt design, du skifter dog rimelig tit, synes jeg. Lidt ligesom mig selv faktisk. Eller måske mere som jeg plejer at være .. måske har jeg bare mistet min fantasi eller noget .. whatever.

  Jeg ser du bruger Times New Roman som skrift også, for at få endnu mere ud af den synes jeg du skulle læse denne artikel fra Dave på Mezzoblue.

  Og det med sidebaren, det har jeg prøvet før. Da jeg testede den i IE var det fordi der ummidelbart var en PHP fejl, og det gjorde den bredere, så bred at den ikke kunne være der. Derfor røg den længere ned. Der vil jeg anbefale dig at tilføje overflow: hidden; til din CSS kode for din sidebar. Og for en sikkerheds skyld kan du jo også gøre det med indholdsområdet. Det tilføjer Word Wrap til elementet. Og hvis du ikke vidste det, kan den overflow bruges til mange ting, man kan f.eks. skrive overflow: scroll; hvis det er et code område (pre?), hvor linjerne ikke må brække over, men alligevel ikke ødelægge designet. Så kommer der en scrollbar hvis (og heldigvis kun hvis) linjen fylder for meget.

  Da jeg kiggede på det i Firefox, da der forresten ikke var den fejl, (meget mærkeligt), og der ikke var overflow, hoppede den stadig nedunder en sjælden gang imellem. Det eneste jeg kan sige er at du skal prøve at eksperimentere med width‘en, fordi det er noget der sker når nogle objekter er for tætte på hinanden for nogle browseres smag. Sæt eventuelt en border: 1px solid #F00; på for at debugge. Det er altid godt.

  På din blockquote er der en meget fed sort kant, som jeg ummidelbart ikke synes passer så meget med resten af designet, jeg synes ikke jeg kan se sorte kanter andre steder (bortset fra “skrevet af .. d.” feltet), som jeg ikke rigtig synes passer ind. Det må du jo selvfølgelig om, men det kunne være fedt hvis du bare lige prøve at se hvordan det så ud uden dem. Det ville være cool.

  Når jeg kigger i din kildekode er der en <!--[if IE]> notits, som jo er fin nok I sig selv, det er altid godt at lade folk vide de bruger en dårligere browser. Men du skriver at IE har “utrolig ringe” CSS support, hvilket jeg må indrømme jeg ikke er enig I. IE er ikke verdens fedeste browser, selv bruger jeg selvfølgelig Firefox. Det kan godt være at den har ringe CSS support, men du må tænke på at den var sidst opgraderet for 3 år siden (bortset fra Windows XP SP2), og det er altså rimelig godt klaret at næsten at have rimelig god CSS support, set fra en browser der sidst blev opgraderet for 3 år siden, da jeg ikke engang vidste hvad CSS var.

  Nu håber jeg ikke jeg har lavet min kommentar alt for lang (Gud, hvor blev den lang! lol), og jeg håber ikke at jeg har lavet alt for meget kritik. Just my 2 cents.

  God fornøjelse med dit nye design!

 3. hehe, altid rart med lange kommentarer :).

  Det med PHP-fejlen i IE er fikset, det var noget med den måde adsense blev vist på siden, min egen fejl :).

  IE-notitsen, havde jeg egentlig også planlagt at ændre på, har bare ikke lige fået det gjort, tror at jeg nøjes med at vise et Get Firefox banner i stedet.

  Hmm borderen på quotes og postdata er ikke sort, men mørkegrå :P.

  Det kan egentlig godt være at det ville være bedre hvis den ikke var der, det vil jeg da eksperimentere med :).

Comments are closed.