in spiri.dk

Nyt design

Så er det nye design taget i brug!
Det ses bedst i Firefox og Opera, men kan også sagtens ses i IE, dog har jeg grundet IEs manglende understøttelse af gennemsigtige PNG-billeder været nødt til at bruge GIF når siden vises i IE, derfor fremstår siden ikke 100 % perfekt i IE.
Derudover er der et lille problem med Kommentar-preview i IE, jeg arbejder på en løsning, men indtil videre er det som det er.

Derudover kan der selvfølgelig forekomme små skønhedsfejl, og der kan optræde fejlinfo på siden, her i starten, men alt det bliver selvfølgelig ordnet hurtigst muligt!

Tilføjet kl. 14:48:
Lige en ting jeg glemte: Jeg har valgt at fjerne donwload-sektionen, da jeg egentlig ikke syntes at der var brug for den mere, men hvis den savnes helt vildt kan jeg da putte den på igen…

 1. Fedt design kan godt li’ det simple i det, og var også ved at være træt af det gamle… Men når man skriver i kommentar boksen hopper dine googleads over mens man skriver :(

  /Hawaii-Boy

 2. Ja, Hawaii-Boy jeg kan godt se at der er et problem med de Google-reklamer, men ved ikke lige om jeg kan gøre noget ved det.

  Godt at du kan lide designet :)

 3. Hej Søren.
  Det ser sgu godt ud. Jeg kommer faktisk til at savne din downloadsektion. Jeg har tit brugt dine links til lækre Firefox extensions. Eventuelt kunne du stadig have downloadsektionen på siden uden at linke til den i menuen.

 4. Den er her faktisk stadig:
  /downloads :)

  Men det kan da være at jeg laver en ny udgave hvor jeg evt. kun har Firefox-relaterede downloads, det er egentlig en god ide :D.

 5. fedt design synes bare det er lidt nedern på links siden at der er blå ring om bannerne…. eller fedt.

  //F-Hasager

 6. Tak fordi du gjorde mig opmærksom på det med de blå kanter :) Det er bestemt ikke meningen, men IE mener tilsyneladende at det skal være der, skal nok få fikset det :)

  Striberne, jeg har bare lavet en firkant og drejet den 45 grader, og så duplikeret den mange gange.

 7. Super fedt design :D
  Minimalistisk, og så alligevel ikke ;)
  Dog er jeg ikke vild med fonten i menuen, og den skal ikke være sort!

 8. Menuen er heller ikke helt perfekt, ved det godt…
  Men kunne sgu ikke rigtig finde på noget bedere, men m¨ske en anden font ville være bedre, jeg kan jo prøve mig lidt frem.

Comments are closed.