in spiri.dk, WordPress, www

Ny “Brian’s Latest Comments” + Lidt probs.

Brian Meidell har frigivet en ny udgave at sit WordPress plugin Brian’s Latest Comments.
Den nye udgave, 1.5.5, byder på en ny feature kaldet “Comment Temprature”, som kan vise hvilke kommentarer der er nyest. Det gøres ved at navnene på kommentar-forfatterne farves i forskellige farver, man vælger en farve til de nyeste og en til de ældste, og så sørger plugin’et selv for at finde mellemliggende farver.

Det er en rigtig fed feature, som dog har et stort problem: Plugin’et kan kun fade fra en farve til en lysere, ikke fra en farve til en mørkere.

Det er ikke helt optimalt, på en side som min, hvor sidebaren har en mørk baggrundsfarve ser det ikke helt smart ud, at de nyeste kommentarer er sværest at se.

Jeg har forgæves forsøgt at skrive en kommentar om problemet på meidell.dk, men af uvisse årsager, kan jeg ikke skrive kommentarer, meget mystisk :S.
Men måske er der et lille håb om at Brian vil blive ført til denne side via et pingback, så han kan blive gjort opmærksom på problemet.

Derudover er der tilsyneladende problemer med Live Search på undersider, det er slet ikke muligt at navigere rundt i søgeresultaterne med piletasterne, hvis søgningen sker fra en underside. Er jeg den eneste der har det problem? Og er der nogen der evt. har en løsning?

Tilføjet d. 14/11/05 kl. 18:45:
Har forkortet titlen lidt… den tidligere titel var “Ny “Brian’s Latest Comments” + Lidt problemer med Live Search”

Comments are closed.