in Personligt, Verden udenfor

Hilsen fra Norge

Jeg sidder her ved en iMac og surfer med Safri.
Stedet hvor vi bor her i Norge har gratis internet for boende gæster, superfedt :D.

Det er første gang jeg prøver en Mac for alvor, og må da indrømme at det ikke er helt ligetil når man er vant til Windows. Musen er ret speciel, med den ene store knap, derudover har jeg fundet ud af at siden ikke vises 100 % korrekt i Safari, og at WordPress heller ikke fungere helt optimalt, men jeg kan nok ikke tillade mig at installere Firefox på maskinen :).
Siden ligner bogstaveligt talt lort i IE til Mac…

Det er ikke lykedes mig at finde ud af hvordan man åbner flere vinduer af det samme program… He, jeg sagde jo at det var første gang jeg prøver Mac.

Designet på sådan en iMac er ret lækkert, Apples designere kan sgu noget.

Jeg er som nævnt i Norge lige nu på et feriecenter i nærheden af Sogndal.
Vi sejlede fra Hirtshals til Bergen (via Stavanger) og overnattede to nætter i Bergen. Den første dag regnede, men siden da har det væt lækkert solskinsvejr.

I dag har vi set Jostedalsbreen, en stor gletsjer, en masse is, ret imponerende.

men slut herfra, jeg ved ikke om jeg skriver mere heroppe fra, men hvis jeg finder flere steder med gratis internet er det ikke utænkeligt :).

  1. Lækkert… Ville så gerne have en mac (ikke en iMac). Det kunne være så fedt.

    En fra min klasse har en, og jeg kan ikke lade være med at nakke den når muligheden byder sig:)

    Skal os til Norge her i ferien. Tager til Finse næsten søndag… Det skal nok blive godt. Fortsat god tur…

  2. du skal trykke Appleknappen + n når du skal åbne et til vindue. Min mor har en mac ox10 bærbar den er 2tal nice. bare nedern den ikke kna spille

  3. Det lyder bare dejligt. Jeg har også altid kunne tænke mig en Mac, måske ikke lige en iMac, men de er sgu fede. Som sagt i en af mine entries prøvede jeg jo Mac til den helt store guldmedalje i Århus.

    Overvejer helt klart at købe en iBook 12″ når jeg får pengene. Selvfølgelig er en PowerBook federe, men den er altså bare blæret. Især med lyset i Apple logoet foran.

Comments are closed.