in Personligt, Underholdning, Verden udenfor

Harry Potter 6

I formiddag var jeg ned i byen for at købe Harry Potter and the Half Blood Prince, som er blevet udgivet i dag.
Jeg har virkelig set frem til at få fingrene i denne bog :D. Dog venter jeg nok med at læse, for jeg skal på ferie i næste uge, og det er jo en glimrende lejlighed til at få læst en god bog.

Jeg skal nok skrive hvad jeg mener om den når jeg har fået læst den, men jeg kan da i hvertfald sige at den er kortere end Order of the Phoenix, så den bryder traditionen med at bøgerne bliver længere og længere, men så længe den er god er det jo heller ikke så vigtigt.

 1. Fruen her hjemme har også købt den, hun mangler kun 200 sider, men hun var lige som et lille barn, der vented på sine jule gaver, i sidste uge, så jeg er sQ glad for hun har fået den nu, var ved at få spat af hende ;)

 2. Jeg er lige blevet færdig med at læse den her i går aftes… Den er rigtig god, men der sker mange totalt uventede ting! Tvivler på der komemr en 7’er !

 3. Hmm… Self kommer der en 7´er :)
  Det har hun jo lovet.

  Færdig med den endnu, da jeg ikke kan læse konstant her i Norge, og så er det jo rart at få den til at holde hele ferien.

 4. Denne bog er bare den FEDESTE af álle bøgerne til tider, og jeg tror stærkt på at der kommer en 7. Denne bog er så spændende at man næsten ikke kan lægge den fra sig, selv bliv jeg først færdig i går klokken 01.03 om morgnen, så det siger noget om hvor fed den er.

 5. Selvfølgelig kommer der e n7’er, det har da hele tiden været planen… :)

  Jeg har ikke fået læst den på dansk, men tror da at jeg skal have den når den kommer i en biligere hard-vover udgave.

Comments are closed.