in Underholdning, Verden udenfor

Grønsags-humor

Jeg har hevet Radiserne (eller Peanuts, som de hedder på originalsproget) frem igen, og hvilken brilliant ide jeg der fik!
De er geniale, intet mindre.

Skøn humor med Søren Brun og alle de andre børn, som nærmest opfører sig som små voksne. Og så selvfølgelig total yndlings tegneserie-hunden Nuser.
Det er skønt at læse om alle deres problemer med skolen, baseball og meget andet, og Nusers sindsoprivende fortællinger om hans tid som pilot under første verdenskrig.

Forfatteren Charles M. Schulz døde desværre i år 2000, og da han i sit testamente frabad sig at andre tegnerer fortsatte serien får vi igen nye striber, men han nåede jo også at lave en masse.
At andre tegnerer forsøger fortsætter serien, kan også næmt gå hen og blive noget mindre godt, som ikke lever op til originalerne.

Har I ikke læst radiserne, er i gået glip af noget, og jeg vil kraftigt anbefale jer at få fat i nogle serier!
Læs mere om Radiserne på deres egen hjemmeside snoopy.com og om Charles M. Schulz her: en.wikipedia.org/wiki/Charles_M._Schulz.

  1. Jeg har aldrig læst radiserne, men har læst Steen & Stoffer (Calvin & Hobbes), og tror det er i lidt samme stil. Dem er jeg helt vild med, så det kunne da godt være man skulle skaffe sig lidt Radiserne

  2. Tusind tak for linket til det omkring PNG i IE, det vil jeg lige se på når tiden er der til det :)

Comments are closed.