in Software, www

Gratis Opera-browser til alle

Som tidligere nævnt, uddelte Opera gratis licenser til deres browser i anledning ad deres 10-års jubilæum. Nu er de gåer skridtet videre og har valgt at gøre deres browser 100 % gratis, ligesom Firefox (og IE) altid har været det.
Der er dog tilsyneladende ikke rigtig nogen officiel grund til det, på deres hjemmeside skriver de:

Opera has removed the banners, found within our browser, and the licensing fee. Opera’s growth, due to tremendous worldwide customer support, has made today’s milestone an achievable goal. Premium support is available.

Men det er da en positiv udvikling, det kan måske få endnu flere til at skifte, fra IE, når der er flere gratis alternativer.

Opera kan hentes på opera.com.

  1. Helt klart en god ting fra Opera, det er en udmærket browser, men jeg bruger den kun til at downloade pron med. :P

  2. Jeg gik for nylig over til kun at bruge Opera, da jeg synes at den er lige så god som Firefox og den har nogle gode funktioner. Jeg har dog ikke slettet Firefox.

  3. En ting jeg synes Opera gør bedre end Firefox, er håndteringen af faneblade i forbindelse med popups.

    Hvis man åbner et popup vindue i Opera, åbnes der et faneblad i hovedvinduet, og hvis man åbner et target=”_blank” link fra popupvinduet, åbnes det så i et nyt faneblad.

    I Firefox derimod (med Tabbrowser pref. extension) åbnes popup-vinduerne i nye vinduer, så hvis man klikker på et target=”_blank” link, åbnes det i et nyt faneblad i popup-vinduet… Knapt så smart synes jeg.

Comments are closed.