in Software, www

Google Talk

Google har nu frigivet en udgave af deres IM-program Google Talk.

Jeg har allerede hentet det, og må da sige at det er imponerende så lidt, installationsfilen fylder, for ikke at tale om tiden det tager at installere!

Det virker faktisk til at være ok, det er en anelse simpelt, der mangler fx smilies, som det er nu vises smily-koder med blå skrift.
Selve interfacet er også meget simpelt, måske en anelse for simpelt, men det er jo typisk Google :)!

Hvis man har flere samtaler på engang listes de i rækkefølge over og under hindanden, temmelig genialt, dog fattede jeg det ikke lige i første omgang, og troede at min ene samtale var blevet væk… :/, men fandt den da igen :P.

Det bliver spændende at se om de får fat i markedet.

 1. Ja, skal da helt klart også prøve det snart… Men håber da der kommer gang i den. Google laver rimelig meget for tiden, og det er jo skønt :)

  Der er godt nok sket meget siden det “bare” var en søgemaskine…

 2. Ja det virker rimelig fint, og det fungerer jo godt. Jeg synes helt klart også at det er pænt simpelt, og det er der ikke noget dårligt i, så længe der ikke ryger nogle funktioner ud af vinduet når de skal prøve at lave det simpelt.

  Jeg synes smiley’erne virker lidt mærkelige med den blå skrift, jeg håber da de får sig nogle ordenlige (og der mener jeg virkelig ordenlige, der er ret mange andre der er rigtig dårlige) smilies i stedet for det.

  Det der med flere samtaler er også rimelig genialt. man skal som du sagde lige finde ud af det først, men når man først har det, så er det virkelig smart.

  Jeg ved ikke helt om Google får fat på markedet, Skype står jo rimelig fast. Jeg vil ikke holde op med at bruge det heller.

  Og, ja, suk, jeg ville ønske Google stadig bare var en webside, istedet for at det lige pludselig også laver programmer.

 3. Og, ja, suk, jeg ville ønske Google stadig bare var en webside, istedet for at det lige pludselig også laver programmer.

  Hvorfor dog det?

 4. Konkurrence skader da ikke, jeg tror bare at det bliver svært at få msn af vejen, de er jo en hel del foran, der er jo ikke noget revolutionerende i GTalk.

Comments are closed.