in Hardware, Personligt, Underholdning

Creative Zen Micro

Her til formiddag modtog jeg en pakke indeholdende den Creative Zen Micro som jeg bestilte. Dejligt :)!
Det er en lækker, lille maskine.

Jeg valgte den over en iPod mini fordi den er billigere og man får mere for pengene, den har 1GB mere end den mindste (og billigste) iPod mini og den har FM radio, måske ikke noget man vil bruge så meget, men det er nu praktisk nok at have.

Ud over det nævnte var der faktisk en masse udstyr med i pakken, da jeg ikke ved hvad der er med til en iPod mini kan jeg selvfølgelig ikke nævne det som en fordel, men vil lige liste op hvad der var med:

1 stk. Zen Micro
1 stk. batteri
1 stk. Bordstand/bælteclip
1 sæt høretelefoner
1 stk. oplader (AC-adapter)
1 stk. USB-kabel
1 stk. CD-rom med programmer osv.
1 stk. etui

Det var vist det, hvis jeg har glemt noget tilføjer jeg det senere :).
Derudover fik jeg også et ekstra sæt sports-høretelefoner, det var en eller anden kampagne de kørte der hvor jeg købte den.

En anden grund til at jeg valgte Zen Micro over iPod mini var at Micro’en understøtter USB 1.1, mini’en understøtter kun 2.0, men man kan vist være heldig at den virker med 1.1, men jeg er ikke den store gambler :).
Jeg sidder desværre med en computer der ikke har USB 2.0, derfor var det ret vigtigt at den kunne bruges med 1.1, selvom det gør meget langsommere.

Når jeg har fået prøvet den skal jeg nok vende tilbage med endnu en post.

31 Comments

 1. Jamen tillykke med den Søren. Velkommen i klubben for de lykkelige ejere af en Zen Micro…

  Glæder mig til at høre hvad du synes om den…

 2. Kan mere? Hvad kan den mere?

  Bedre lyd? Kan jeg ikke udtale mig om da jeg ikke har prøvet en iPod mini, men Micro’en leverer en god lyd, og de medfølgende høretelefoner er af en god kvalitet.

 3. Alle taler hele tiden om Zen Micro…

  Køb dog en iPod!

  Men så er der jo også dem der ikke vil betale for kvalitet….

  Jeg købte en iPod photo 30 gb for et stykke tid siden og jeg kan kun være enig med Frederik. Der er bedre lyd i en iPod, dog har jeg ikke prøvet en iPod mini.

 4. Og for resten, hvornår har du sidst opdateret din computer hardware?

  Hvis du stadig bruger USB 1.1 så må det da være et godt stykke tid siden.

  Men det er da også underligt at Apple har valgt, at deres iPod mini, ikke understøtter USB 1.1

 5. Jeg vil gerne betale for kvalitet, Zen Micro er også kvalitet, bare billigere end iPod :).

  Hehe, ja jeg må nok tilstå at mit bundkort er ved at være lidt bedaget, skal nok have et nyt snart.

 6. Jeg er nok selv på iPod siden, fordi jeg har nemlig en 20GB iPod. Har ikke prøvet Zen Micro, så jeg kan ikke sige om den ene er bedre end den anden. Har dog erfaring med at Creative skulle være et glimrende firma.

  Det eneste er dog at de nok har neglet designet (bare lidt?) fra iPod mini. Det har mange farver, knapperne er ikke helt samme koncept, det ved jeg godt, men den har stadig sådan en touch ting .. ikke? ;P (correct me if I am wrong)

  Og ja det virker da lidt mærkeligt at Apple ikke har understøttelse af 1.1. Det tror jeg dog de har, jeg brugte min iPod på vores gamle computer vi havde før, med 1.1, og der var ingen problemer der. (Nu er det selvfølgelig en iPod og ikke en iPod mini) Hvor har du hørt den information fra?

 7. Jeg har søgt tundt omkring på nettet, og har set en side hvor der stod at det virkede uden problemer, og en anden hvor der stod at det overhovedet ikke virkede, Apple selv skriver at det måske virker: http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=61935

  Hmm synes nu ikke at de har neglet designet, jo som du siger måske med farverne, men ellers ikke :).
  Thouch-padden på Zen Micro, er nu ret forskellig fra en iPods click-wheel. :)

 8. Set herfra er spørgsmålet i valget mellem zen micro og ipod i høj grad også, om man er villig til at betale knap 1000 (kvalitets) kroner for at indlevere ipoden på et værksted til batteriskift efter 18 mdr. Eller om man vil købe et nyt batteri til sin creative (ca. 340,-) og udskifte det som i en mobiltlf.
  Hvem f….. sender et produkt på gaden i 2005 hvor batteriet skal udskiftes med brug af skruetrækker og loddekolbe?

 9. Mit råd til jer folk er nok, at købe den Zen Micro Photo som kommer her senere i september eller i oktober, den kan det samme, men også vise billeder og har bedre display end på den KOMMENDE ipod mini colour .. – ikl. alle de ting med Zen micro som du skal købe VED SIDEN af Ipod og så betale det oveni hatten. Batteriet på en iPod mini og iPod for den sags skyld er lavet til at holde ca. halvandet år, men i de fleste tilfælde går det færdigt på de nye photos i løbet af et halvt år. Apple nægter erstatning da de mener at ALLE folk bare bruger deres iPod mere end de gjorde da de testede batteriet .. – Du køber bare et batteri i fona og klapper det gamle af din Zen Micro og smækker det nye i. Zen Micro Photo, får 262k farveskærm. 8 gb harddisk, og skulle blive 50 dollars billigere ! .. – Og den skulle kunne det samme plus lidt mere end den gamle Micro.

 10. Den er jo heller ikke kommet endnu desværre. Den skulle koste det samme og være en del bedre, og dens farve skærms farver gør at den ikke får problemer i solen. Det gør mange mobiler jo f.eks. :) – Den skulle eftersigende komme september oktober :) Den perfekte julegave til ungen :P

 11. Tillykke med det. Jeg sidder og venter spændt på at min Zen Micro kommer med posten.. Du skulle vel ikke have bestilt din vha. MP3GEAR..?

 12. Jeg gav 1514 kr. alt inkl., det er så en 5 GB (sort), den er jo blevet lidt billigere nu, og der er kommet en 6 GB.

 13. Jeg har lige bestilt en orange Zen Micro… Jeg ville bare lige spørge ad, om der er en oplader med i pakken… synes jeg nemlig ikke jeg kan se… og så skal jeg bruge 400 kr mere på en oplader… Nogen der ved det?

 14. Den er med. Min pakke var godtnok mærket med at den indeholdet ekstraudstyr for €49 i en begrænset periode, men det er den pakke jeg har set alle steder. :)

 15. Ved nogen, om man også modtager en oplader til Zen Micro Photo ? Da jeg kiggede under ekstra udstyr, stod der ikke noget om en oplader, men det virker for mig ikke logisk, hvis man ikke modtager en – er jeg helt galt på den ?

 16. Creative Zen Micro Photo
  With the ability to view JPEG pictures (a la iPod Photo), the Zen Micro Photo retains the fun-fashion look and flexible functions of the Zen Micro, but with a larger and brighter OLED screen.

  Here are the bullet points:

  • 1.5” OLED screen
  • 130 x 130 resolution jpeg photos
  • 256 color
  • Just $50 more expensive than current Micro: $299 (5 GB); $349 (6 GB)

  http://www.g4tv.com/CES2005/features/50723/The_iPod_Wars_Continue_Creative_strikes_first_blow_in_2005_against_Apple.html

 17. hej
  Creative’s microphoto er noget bedre kvalitet end nanoen, men derimod er designet ikke lige helt i top som Apple’s, men skærmen er i hvert fald meget bedre end på iPod-nano’en. Den kan også mindst lige så meget, som iPod’en.

 18. Jeg synes sku også at en micro og bedst. Den er mindre og bedre end en Ipod mini. Så vælg en Micro hvis i vil have noget i bliver glad for.

 19. Nu er jeg en af dem der HAR prøvet BÅDE Ipod OG Creatives produkter! Har en af begge! Jeg vil til en hver tid vælge Creative over Ipod da de slår Ipods lyd med flere længder!!
  Bare min personlige mening!
  Brug den eller lad være c”,)

 20. Jeg sidder i det svære dilemma at skulle vælge mellem ipod og creative. Det store spørgsmålfor mig er,om creative zen mio også kan sortere musikken efter kunstner, album og genre ligesom ipod’en? Håber på et svar, for jegkan ikke finde det nogen steder

 21. Zen-afspillerne sorterer musikken ligesom en iPod :)

  Faktisk har Creative lagt sag an mod Apple fordi de meder at de (Creative) har patent på det menusystem, og at Apple har brugt det uden at have fået lov – har dog ikke høre noget om den sag længe…

 22. så bliver det jo en creative :) tusinde tak for hjælpen

 23. takker for hjælpen. er nu den lykkelige ejer af en creative zen photo

Comments are closed.