in www

“Gerstmanngate”

Jeg skrev tidligere om de rygter der gennem den sidste uges tid har hærget internettet. Det drejer sig naturlig vis om Jeff Gerstmann som blev fyret fra GameSpot.

Nu er der så endelig kommet et officielt svar fra GameSpot/CNET Networks. Både i form af en nyhedsartikel og en podcast. Ud fra de officielle svar tyder det på at alle de ting som tilsammen skabte dette rygte, helt tilfældigt og på en meget uheldig måde skete på samme tid, og at Jeff ikke blev fyret efter pres fra Eidos Interactive. Grunden til at en medarbejder blev fyret efter 11 år er dog stadig ikke kommet frem. Og det er der sådan set ikke noget at sige til, da CNET Networks jo ikke har lov til at frigive sådanne informationer.

Selv efter disse officielle svar er jeg i tvivl om hvad jeg skal mene. Var det virkelig bare et tilfælde, at alle disse ting skete på samme tid? Hvad kan en så rutineret medarbejder have gjort, siden han fortjener at blive afskediget? Jeg er stadig i tvivl om hvad jeg skal mene, om GameSpot og CNET generelt… Hvor ville det dog være rart at få den fulde historie, det ville gavne alle tror jeg. Men det sker med stor sandsynlighed aldrig – desværre. Men lad os nu se, det kan være de nærmeste dage bringer mere nyt i sagen.

Tilføjet kl. 22:05: Selvfølgelig falder jeg over en ganske interessant artikel lige efter jeg poster dette indlæg. Nå, men her er i hvertfald linket.