in Software, www

MSN Messenger 7

Nu har Microsoft udgivet den endelige version af MSN Messenger 7.
BETA’en har efterhånden været ude i et pænt stykke tid, og nu kommer så den endelige version.

Hent MSN Messenger 7 på messenger.msn.dk – serveren er dog pænt langsom i øjeblikket, jeg henter med omkring 20 KB/sek. med en 2 Mbit forbindelse… Træls!

[Tilføjet 16:40]
Det er sgu nice nok, der er bl.a. en ny funktion der viser dine kontakter hvilken sang du lytter til :D. MSNM påstår godt nok at den viser havd du høre i Windows MediaPlayer, men det fungere fint med iTunes og sikkert også WinAmp.

[Tilføjet 17: 38]
Det virker IKKE med WinAmp, af uvisse grunde, for mig giver det ikke meget mening at MS vælger at man kan bruge et Apple produkt, som iTunes jo er, og ikke WinAmp.
Apple er så vidt jeg ved ligeså meget konkurrent til MS som Nullsoft er…

[Tilføjet 08/04/05 kl. 16:13]
Løsningen til WinAmp brugere: amip.tools-for.net/index.php?content=view&id=4073.

 1. Som alternativ til os Winamp-brugere der nu er, findes et lille plugin til Winamp kaldet Toaster, det kan findes på http://www.mess.be (der kan ikke deeplinkes ind på den side :S) – programmet kan en del mere end bare lige at vise sangen via MSN 7.0.

  Så findes der også A-Patch – http://a-patch.tk/ – det kan fjerne bannere og reklamer, knapper m.m., som MSN Plus ikke kan. Så kan man osse slippe for de wink og nudge knapper, og den grimme search-knap i samtalevinduet hvis det er det man ønsker. Superfint lille program :D

  Og så har MS tilsyneladende blokeret for diverse filtyper via transfers, bl.a. exe-filer? Du skulle vel ikke kende til flere end lige exe, og .pif som de af gode grunde også har blokeret? Synes ærlig talt det er noget hø de har lavet der.. men hva, det er jo Microsoft.

 2. De har vist også blokeret for .mp3. Men jeg kunne forestille mig at de ikke gjorde det med .wma, det er jo deres eget format!

  Og den der søg knap er da meget fe’g! Man kan dele alle mulige mærkelige resultater sammen med vennerne! Nogle gange kan man få nogle gode grin ud af det, hvis man søger efter noget sjovt.. =P

 3. De har ikke blokeret for .mp3, jeg har ikke andet end .mp3 og det virker fint :).

  Har godt nok ikke lige prøvet det med at dele søgeresultater…

Comments are closed.