in Hardware, Personligt, Underholdning

Mesterlig Micro

Som lovet bringer jeg her en kort “anmeldelse” af min ny-erhvervede Creative Zen Micro MP3-afspiller.

Jeg vil klart anbefale Microen hvis man vil have en MP3-afspiller, med en del plads, til en fornuftig pris (i forhold til hvad der ellers er på markedet).

Zen Microen levere en rigtig god lyd, i de medfølgende høretelefoner, jeg kan ikke sige om det er bedre end en iPod mini, som mange nok vil finde det naturligt at sammenligne med, da min eneste erfaring med en iPod, har været en koplet til et stereoanlæg.

Når det kommer til navigation i menuerne er Microen også god, Thouch-Pad’en er let at bruge, når man lige vender sig til den. Thouch-Pad’en slår dog ikke Apples Click-Wheel (på det punkt er iPod lidt bedre :)), men som sagt er Microen også nem at betjene.

Menuerne er lette at finde rundt i, sangene sorteres efter kunstner, titel, genre og album.

Designmæssigt synes jeg også at Microen er flot, det er ret lækkert med den blå belysning, der er hele vejen rundt i kanten af forsiden.

Så hvis du ikke høre til dem der mener at en MP3-afspiller skal have et æble, der er bidt af, på bagsiden og sælges til ågerpris, vil jeg klart anbefale Zen Micro! ;) :P

12 Comments

 1. Har selv en ipod 40 GB Photo, spm jeg er rigtig glad for. Synes klart den er federe end microen, som jeg også har prøvet.
  Vil klart anbefale ipoden. Kan bedre lide menuen, designet er federe, klikhjulet styrer, og lyder styrer for vildt, dog skal man ikke bruge apples headphones. de skodder.

  //F-Hasager

 2. Jeg er helt enig med frederik. Men så dårlige er Apples headphones da heller ikke. Men det er jo også bare min mening.

 3. Hva med at du lavede en style skifter og nogle flere styles, så man ikke skulle se på det samme design hele tiden, ikke fordi det her er dårligt, men er bare ved at være lidt træt af den grå farve :)

  Ps, ZEN MICRO STYRER!!! (Har selv en sort)

  /Hawaii-Boy

 4. Den grå er grøn… :| :P

  Ej, laver ikke en style-skifter, min side har ét design det må folk finde sig i :)

  Godt at høre at der er andre der kan lide den dejligt Micro :D

 5. Jeg er nu glad for min iPod (20GB), men Zen Micro ser bestemt også lækker ud. Jeg skal bare bruge mere kapacitet end det :)

 6. Ja, de er ikke dårlige på den måde.
  Jeg er musik freak, så jeg skulle have det bedste så jeg købte nogle Sony On-ear, men de er bestemt ikke dårlige.

 7. Micro’en er mega lækker. Høretelefonerne, synes jeg, er Ipod’s standart langt overlegne.

  Synes nu touchpad’en på micro’en fungerer optimalt og lige så godt som Ipod’s click-wheel.

  Designet er dog bedst på Ipod. Der kan apple bare et eller andet som ingen andre kan gøre efter… Det gælder jo også deres bærbare…

 8. Ja, det har du ret i Esben, Apple kan sgu noget med design.

  Thouch-pad’en er god, ingen tvivl om det, jeg synes bare at Apple’s Click-Wheel lige er en lille bitte tand bedre :)

 9. Jeg er selv på iPod siden.

  Touch pad er bare liiiiiiiiidt à la click-wheel?

  Men det lyder godt nok fedt med det der med lyset i kanten, det vidste jeg ikke den havde. Og jeg mener at iPod’s hovedtelefoner leverer suværen lyd i forhold til at det er sådan nogle små nogle, men nu må jeg jo tilstå at sige at jeg ikke har prøvet Zen Micro’en så jeg ved jo ikke om det er bedre.

  Har selv en 20GB iPod, kan godt lide meget plads, så kan man have hele sin musiksamling derinde uden at skulle skifte numre ud.

 10. Jeg kan skam også bedst lide at kunne have al musikken på på en gang, og dte kan jeg også godt, jeg har ikke så meget musik :)

 11. Jeg synes ikke rigtigt at jeg kan finde noget om det nogen steder. Er batteriet i Zen Microen indbygget, eller kører den på f.eks. AAA batterier? Det er primært dét der afholder mig fr at købe en iPod Mini, der er ikke rigtigt mulighed for at skifte batteriet hvis man løber tør mit på en lang tog- eller bustur :(

 12. Det er et Li-ion batteri, som i en mobil, det kan uden problemer skiftes, ligeså let som i en mobil.

  Det kræver self. at man køber et ekstra :)

Comments are closed.