in Software, Underholdning

Age of Empires III demo

Så er der kommet en demo af AoE III jeg er i øjeblikket i gang med at dl den, vender self. tilbage når jeg har prøvet den :).

Mirrors:
Daily Rush mirror
Gamers Hell mirrors
GameSpot mirror (kræver registrering).

Tilføjet d. 10/09/05 kl. 18:37:
Så har jeg fået afprøvet demoen, og jeg må sige at det ser godt ud!
Det minder selvfølgelig en del om ‘The Age of Kings’, men det er der jo ikke noget at sige til, det er jo trodsalt stadig det samme koncept.

Men det er bestemt ikke noget der gør spillet dårligere at det minder om forgængeren, personligt mener jeg at AoK er et af de bedste RTS-spil der er lavet.

Men der er skam også nye ting, fx muligheden for at bygge handelsstationer, langs handelsruter.
Efterhånden som man kommer videre i gennem de forskellige tidsaldre (som der i øvrigt er kommet flere af), kan man opgradere sine handelsstationer så de kan modtage varer fra fx tog.

Grafikken er utrolig flot, jeg har taget screenshot, som samtidig viser interfacet.

 1. Yeah, genial demo :) det gør mig personligt ingenting at det minder meget om Age of Kings, for det var virkelig underholdende. Glæder mig til at prøve det her i multiplayer :D

 2. Aj hvor ser det fedt ud, virkelig cool at man kan komme i den mere nye alder, det har jeg altid godt kunne tænke mig.

  Ser ud som om det bliver en demo jeg også lige må downloade!

 3. Ja, det er en superfed demo! Bare ærgerligt at den har det med at lukke ned en gang i mellem… Uden at udføre en ulovlig handling :|

  Det er også fedt nok at de har taget nogle elementer med fra Age of Mythology, fx at man skal vælge mellem to personer når man skifter tidsalder.

 4. Bah, intet slår WoW ^^

  Dog kan jeg godt lide AoE, men er 2’ern så spektakulær? Så meget innovation kan der da ikke være, kan der? Grafikken er jo selvfølgelig oppet en del og det ser da flot ud. :)

 5. Næh, det minder som sagt meget om 2’eren, men det var også et super spil.

  Der er alligevel enkelte nye ting, som giver et friskt pust :)

Comments are closed.